QUALITANCE anunță alăturarea lui Ovidiu Slăvoiu în echipa de management QUALITANCE anunță alăturarea lui Ovidiu Slăvoiu în echipa de management
QUALITANCE anunță extinderea echipei de management odată cu numirea lui Ovidiu Slăvoiu pe poziția de Account Director. Anterior, Ovidiu a activat ca Head of... QUALITANCE anunță alăturarea lui Ovidiu Slăvoiu în echipa de management

QUALITANCE anunță extinderea echipei de management odată cu numirea lui Ovidiu Slăvoiu pe poziția de Account Director. Anterior, Ovidiu a activat ca Head of Marketing & Customer Experience al diviziei Mid-Corporate Banking a ING România. Rolul lui Ovidiu este de partener strategic pentru clienții din segmentul financiar, oferindu-le consultanță și facilitându-le accesul la inovație, design thinking, rapid prototyping și tehnologii emergente.

După 20 de ani petrecuți în domeniul financiar-bancar, în funcții care au vizat elaborarea de strategii, cercetare, dezvoltare de produse, marketing, remodelări instituționale, transformare digitală pentru mai multe organizații, Ovidiu Slăvoiu acceptă provocarea expunerii într-un mediu extrem de dinamic, dominat de inovație și tehnologie.

Experiența lui Ovidiu în domeniul financiar acoperă zonele de tehnologie, business și inovație. Ovidiu a coordonat implementarea sistemului electronic de plăți în timp real în România, a contribuit la dezvoltarea soluției de facturare electronică în cadrul Transfond și a promovat primul mandat electronic de direct debit la ING. Tot în cadrul ING, a elaborat o nouă abordare pentru activitatea de private banking, a dezvoltat planul de afaceri pentru lansarea ofertei bancare pentru IMM-uri și a pus bazele unui program de customer experience pentru persoanele juridice. În paralel, în ING, Ovidiu a derulat mai multe proiecte de transformare organizațională, inclusiv digitală.

“Industria serviciilor financiare traversează o perioadă crucială, în care tehnologia promite sau “amenință” să transforme radical perspectiva și modul de operare ale marilor instituții financiare. Împreună cu Ovidiu, accelerăm ritmul în care instituțiile financiare creează noi produse si servicii digitale, apelând la tehnologii emergente precum inteligența artificială sau blockchain. Experiența complexă a lui Ovidiu în industria financiară este esențială în implementarea metodologiei noastre de inovație și dezvoltare de produse digitale prin design thinking și rapid prototyping.” declară Ioan Iacob, CEO QUALITANCE.

“Am căutat în permanență să mă implic în diverse forme de pionierat și în echipe care construiesc proiecte cu impact și valoare, iar momentul acesta, în care am decis să mă expun unui mediu cu o dinamică ridicată, cu acces la cele mai noi tehnologii, este un pas firesc în cariera mea. Îmi doresc să fiu parte din schimbările care se întâmplă în societatea noastră, cred că România are nevoie de un spirit antreprenorial autentic îndreptat spre inovație. Simt că la QUALITANCE este mediul potrivit pentru a aplica ideile creative și experiența acumulată în domeniul corporate, unde am învățat enorm și căruia îi sunt foarte recunoscător. Este momentul să descopăr, pe viu, cum funcționează o companie next-generation și să construiesc, profesional, o punte între o astfel de organizație “nascută” cu ADN digital și companiile mari care caută acelaşi tip de agilitate și transformare digitală.”, declară Ovidiu Slăvoiu, Account Director QUALITANCE.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.