FOREVER 21 prezintă colecția semnată KENDALL + KYLIE FOREVER 21 prezintă colecția semnată KENDALL + KYLIE
Din 12 aprilie, colecția exclusivă KENDALL + KYLIE pentru FOREVER 21 este disponibilă în magazinele FOREVER 21 selectate din 9 țări europene, inclusiv în... FOREVER 21 prezintă colecția semnată KENDALL + KYLIE

Din 12 aprilie, colecția exclusivă KENDALL + KYLIE pentru FOREVER 21 este disponibilă în magazinele FOREVER 21 selectate din 9 țări europene, inclusiv în România!

Moda este despre a face fiecare zi extraordinară, așa cum FOREVER 21, brandul dedicat tinerilor, o face în 57 de țări diferite din lume, fiind o destinație unică pentru cele mai cool și mai în vogă ținute.

Acum, FOREVER 21 este pe cale să creeze valuri de entuziasm printre fanii săi prin aducerea celui mai dorit și celebru brand în țările europene selectate: colecția KENDALL + KYLIE, cu accesorii și articole de îmbrăcăminte iubite de milioane de fani, semnată de cele mai influente surori fashioniste din zilele noastre.

Fenomenele pop culture, Kendall și Kyle, dau tonul în modă și combină, în cadrul acestei colecții, elemente variate care se regăsesc în stilul lor personal. Croielile sofisticate, clasice, feminine sunt realizate în maniera elegantă și contemporană a lui Kendall, în timp ce Kylie se distinge prin originalitatea sa eclectică și latura jucăușă.

Din 12 aprilie, cei care vor vizita magazinele FOREVER 21 selectate vor avea ocazia să își creeze propria ținută semnată KENDALL + KYLIE, alegând dintr-o varietate de stiluri și croieli.

Articole vestimentare de bază, concepute să se potrivească oricărui tip de siluetă, ținute pentru petrecere dedicate iubitorilor modei urbane, rochii bodycon, bustiere sport, jachete bomber și rochii mess sunt câteva dintre elementele confortabile, dar remarcabile, ce vor fi disponibile pentru toți cei care își doresc un look unic.

Prețul produselor pornește de la 39.90 RON și poate ajunge la 249.90 RON. Produsele vor fi disponibile în magazinele FOREVER 21 din ParkLake Shopping Center și Sun Plaza.

Lansarea colecției KENDALL + KYLIE pentru FOREVER 21 nu putea trece neobservată: FOREVER 21 a provocat agitație printr-o campanie digitală puternică, “Guess who’s coming?”, prin intermediul căreia brandul și-a provocat fanii să ghicească numele celebrului brand care va ajunge în magazinele FOREVER 21. Activarea s-a desfășurat în nouă țări, adunând zeci de mii de participanți.

*Colecția va fi disponibilă exclusiv în magazinele FOREVER 21 din Bulgaria, Cipru, Republica Cehă, Grecia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia și Spania.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.