Acer lansează noile laptopuri de gaming Nitro 5 cu procesoare Intel Core i+ Acer lansează noile laptopuri de gaming Nitro 5 cu procesoare Intel Core i+
Acer anunță cea mai recentă actualizare a seriei Nitro 5, lăudată pentru stilul său rafinat și pentru performanțele remarcabile care vizează jucătorii amatori. Echipate cu... Acer lansează noile laptopuri de gaming Nitro 5 cu procesoare Intel Core i+

Acer anunță cea mai recentă actualizare a seriei Nitro 5, lăudată pentru stilul său rafinat și pentru performanțele remarcabile care vizează jucătorii amatori.

Echipate cu cele mai recente procesoare din generația 8, Intel Core i7 și Intel Core i7+, noile laptopuri de gaming Nitro 5 cu display de 15 inci oferă viteză și eficiență crescută, pentru o senzație de entuziasm de neegalat în timpul jocurilor online.

“Acer se bucură să fie printre primele companii care pot oferi noile procesoare Intel Core i7+ pe laptopurile de gaming din seria Nitro 5”, a declarat Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer. “Nitro 5 oferă performanțe excepționale la prețuri accesibile, depășind astfel așteptările jucătorilor amatori, dar și pe cele ale jucătorilor profesioniști care au nevoie de performanțe ridicate pentru sarcinile zilnice”.

“Noile procesoare Intel Core din generația 8 sunt cele mai performante din portofoliul nostru, create pentru a împinge la maximum limitele jocurilor și a conținutului grafic. Dispozitivele din seria Nitro 5 echipate cu procesoare Intel Core i7 și Intel Core i7+ înglobează tehnologii de ultimă generație, pentru a oferi performanțe de top, timp de răspuns și de încărcare ridicat cu ajutorul memoriei Intel Optane și a capabilităților WiFi Gigabit încorporate pe toate aceste laptopuri,” a declarat Chris Walker, Vice President, Client Computing Group și General Manager, Mobile Client Platforms, Intel. “Noile Acer Nitro 5 încorporează toate aceste tehnologii într-un design fantastic.”

Create pentru performanță și control

Acer Nitro 5 sunt echipate cu cele mai recente procesoare Intel Core i7 și Intel Core i7+ din generația 8 și oferă un design îmbunătățit cu șase nuclee, accentul fiind pus pe performanțele premium, astfel încât utilizatorii să nu rateze niciodată un cadru sau o informație vitală în timpul acțiunii din jocuri, și cu memorie Intel®Optane™ care îmbunătățește timpul de răspuns și de încărcare. Plăcile grafice NVIDIA® GeForce® GTX 1050Ti oferă o experiență grafică cu adevărat captivantă, cu redare mai rapidă, texturi mai fine și iluminare dinamică pentru a detecta inamicii care se ascund chiar și în cele mai întunecate locuri.

Noile Nitro 5 sunt echipate cu SSD NVMe PCIe cu capacitate de până la 512GB, oferind spațiu suficient pentru aplicații și jocuri și timpi de pornire foarte rapizi. Nitro 5 oferă până la 32GB de memorie DDR4, care consumă cu 20% mai puțină energie decât memoria DDR3, pentru sesiuni de jocuri mai eficiente. În timp ce vă aflați pe câmpul de luptă, utilitarul Acer NitroSense monitorizează starea CPU/GPU, în timp ce tehnologia CoolBoost ajustează ventilatoarele pentru performanțe optime.

Design agresiv

Nitro 5 are un design rafinat și îndrăzneț, care nu este întâlnit în mod obișnuit la laptopurile de gaming, datorită texturii sale elegante. Balamaua de culoare roșie se potrivește perfect cu designul futurist al tastaturii iluminate, în timp ce ecranul de 15,6 inci Full HD IPS afișează imagini luminoase, cu detalii clare.

O cameră web HD frontală permite utilizatorilor să comunice cu echipa în timp ce se pregătesc să intre într-o nouă competiție și să sărbătorească împreună după ce victoria este asigurată. De asemenea, utilizatorii pot difuza cu ușurință jocuri live cu ajutorul Mixer, direct din bara de jocuri de pe Windows 10, apăsând pur și simplu tasta Windows plus G.

Entuziasm Audio și Wireless Gigabit

Cu un sunet de înaltă calitate, o componentă esențială pentru jocuri, tehnologiile Dolby Audio™ Premium și Acer TrueHarmony ™ oferă cele mai clare detalii audio prin intermediul difuzoarelor atent reglate, pentru ca jucătorii să poată auzi inamicii înainte ca aceștia să facă măcar o mișcare.

Nitro 5 are tehnologie Intel®Wireless-AC 9560 2×2 802.11ac, care oferă performanțe Gigabit ce îmbunătățesc experiențele de joc, streaming și conferințe. O multitudine de porturi, incluzând USB Type-C ultra-rapid, HDMI 2.0 și Gigabit Ethernet, sunt incluse, astfel încât utilizatorii să fie pregătiți pentru fiecare misiune, fie acasă, fie când se află în mișcare.

Prețuri și disponibilitate

Noile Acer Nitro 5 vor fi disponibile în regiunea EMEA din luna mai la prețuri începând de la €799.

  • Raducu S

    09/04/2018 #1 Author

    Recomand Acer dar sa nu faceți greseală ca mine sa alegeti AMD. Am returnat de curând un Acer Aspire 5 cu procesor AMD Quad Core 9800P. Un procesor foarte slab care poate fi întrecut și de un i3 de generație veche. Sunt mulțumit în schimb la Acer de design și partea audio.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.