Sofiaman deschide un nou magazin în Sun Plaza București Sofiaman deschide un nou magazin în Sun Plaza București
Sofiaman, brand-ul autohton de pijamale și lenjerie, anunță deschiderea unui nou magazin în București, în mall-ul Sun Plaza. Situat la primul etaj al centrului... Sofiaman deschide un nou magazin în Sun Plaza București

Sofiaman, brand-ul autohton de pijamale și lenjerie, anunță deschiderea unui nou magazin în București, în mall-ul Sun Plaza. Situat la primul etaj al centrului comercial, acesta este inaugurat în urma unei investiții de 60.000 euro și este cel de-al patrulea magazin monobrand din București, după cele din Mega Mall, Park Lake și Fashion House Outlet.

Noul magazin deschis din Sun Plaza are 55 mp și va prezenta toate gamele de produse ale brandului: lenjerie și pijamale pentru femei, bărbați, copii și bebeluși, precum și piese marca Lisca, brand sloven de lenjerie, reprezentat în exclusivitate în România de către Sofiaman.

Spațiul respectă noul concept de design interior al Sofiaman, bazat pe materiale naturale, cu spații largi, deschise și luminate, ce creează o adevărată experiență de shopping. Magazinul se transformă într-un spațiu extrem de confortabil și familiar, potrivit cumpărăturilor pentru întreaga familie.

Ne-am propus să ne consolidăm poziția pe piața din București, astfel că noua deschidere face parte din planul nostru de expansiune pe termen mediu. Suntem extrem de mulțumiți de rezultat și sperăm că spațiul și produsele din noua colecție îi vor încânta pe vizitatori. Noi vom continua să lucrăm la amplificarea prezenței noastre în cele mai mari orașe ale României, precum și online, printr-o nouă platformă de shopping.”

Florin Cucu, General Manager Sofiaman

Magazinele Sofiaman propun clienților colecții pentru întreaga familie. Realizate local, în fabrica din Târgu Neamț, produsele se remarcă prin calitatea materialelor alese și grija pentru confort. Zona dedicată femeilor cuprinde pijamale și cămăși de noapte în tonuri vibrante, cu croiuri clasice. Bărbații pot achiziționa tricouri basic, halate călduroase și pijamale cu mesaje amuzante, dintr-o paletă generoasă de culori. Selecția de articole pentru copii cuprinde seturi cu imprimeuri jucăușe.

Produsele Sofiaman sunt create din materiale naturale, precum bumbacul și modalul, și sunt comercializate în România în cele 11 magazine monobrand operate de către brand și în sistem de franciză, 5 locații tip shop-in-shop, peste 300 de magazine de specialitate din întreaga țară și în shop-ul online www.magazinsofiaman.ro.

În plus, Sofiaman a cucerit și piețe externe, precum Marea Britanie, Germania, Spania, Slovacia, Cehia, Croația, Slovenia, Cipru sau Maroc.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.