Cum poți să stai gratis o noapte la Atlantis The Palm Dubai! Cum poți să stai gratis o noapte la Atlantis The Palm Dubai!
Atlantis, The Palm mulțumește celor peste un milion de fani din rețeaua Facebook și îi recompensează cu o premieră mondială: un apartament special creat... Cum poți să stai gratis o noapte la Atlantis The Palm Dubai!

Atlantis, The Palm mulțumește celor peste un milion de fani din rețeaua Facebook și îi recompensează cu o premieră mondială: un apartament special creat în maniera social media. Apartamentul este disponibil pentru tot restul anului 2018, iar acum s-a deschis cea de-a doua fază a rezervărilor,în care utilizatorii pot rezerva o noapte gratuită, până pe data de 8 aprilie.

Camera aflată la etajul 19 al Turnului de Est oferă priveliști impresionante asupra insulei Palmier și este special adaptată pentru ca utilizatorii de social media să își îndeplinească orice dorință. După check-in, oaspeții vor dechide ușa apartamentului utilizându-și propriul cont de Facebook, pe care mai apoi îl pot deschide pe un imens ecran TV. Ai nevoie de ajutor? butonul “poke” îți va chema majordomul personal folosind un sistem special de interfon aflat în cameră.

Pentru cei care doresc să-și împărtășească fiecare moment al șederii lor cu prietenii și familia, apartamentul dispune de un salon special Facebook Live, unde oaspeții își vor fixa telefonul pe suport și pot înregistra mesajele relaxați pe scaunul “thumbs up”.

Oglinda social media din baia apartamentului a fost special gândită pentru a oferi cea mai bună postură pentru a conversa cu prietenii în timp ce îți faci make-up-ul. O mulțime de produse purtând însemnele Facebook, de la săpunuri de baie, la flip flops și truse de bărbierit te vor bucura pe toată perioada șederii.

În plus, toți oaspeții Atlantis Fan Suite vor beneficia de multe facilități VIP, inclusiv intrare liberă și nelimitată la Acvariul The Lost Chambers și la Aquaventure, parcul acvatic numărul 1 în Europa și Orientul Apropiat.

La sosire oaspeții vor primi un pachet special Atlantis Imperial Club în valoare de peste AED 3000 pe zi, inclusiv VIP check in, mic dejun, acces la sălile Imperial Club lounge în fiecare după amiază și seară, unde se pot relaxa cu un cocktail sau cu mici gustări. Servicii personalizate de concierge, acces la Kid’s Club sau la exclusivistul Imperial Club Beach și multe altele vor face din șederea oricărui fan Atlantis o amintire de neuitat.

Pentru a rezerva o noapte gratuită în Atlantis Fan Suite, fanii Facebook pot intra pe www.atlantisfansuite.com începând de astăzi.

Toți vizitatorii care doresc cazarea gratuită, trebuie să fi apreciat cu un “like” pagina de Facebook a Atlantis, The Palm.  Cea de-a doua sesiune se va închide pe data de 8 aprilie, urmând a fi anunțată în curând faza a treia.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.