Gerocossen: creștere de 25% a cifrei de afaceri în 2017 Gerocossen: creștere de 25% a cifrei de afaceri în 2017
Gerocossen, unul dintre cei mai mari produăctori români de produse cosmetice, a încheiat anul 2017 cu o creștere de 25% a cifrei de afaceri... Gerocossen: creștere de 25% a cifrei de afaceri în 2017

Gerocossen, unul dintre cei mai mari produăctori români de produse cosmetice, a încheiat anul 2017 cu o creștere de 25% a cifrei de afaceri față de 2016, ajungând la 14.5 milioane de lei și depășind astfel previziunile. Pe trend ascendent au fost și exporturile, iar planurile companiei pentru 2018 includ diversificarea piețelor de desfacere externe, precum și lansarea unor noi game de produse.

Alături de cifra de afaceri, exporturile au cunoscut cea mai mare creștere pentru Gerocossen în 2017. Cu peste 30% mai multe produse au fost livrate către piețe externe, printre cele mai active fiind Italia, Republica Moldova și Ungaria.

Pentru 2018 compania estimează o creștere a cifrei de afaceri cu 10%, precum și dezvoltarea exporturilor pe noi piețe, generând o creștere de până la 25%.

“2017 a fost un an bun pentru Gerocossen, ceea ce dovedește că produsele introduse de noi pe piață sunt de cea mai bună calitate și răspund cerințelor actuale ale consumatorilor. Specialiștii firmei Gerocossen au urmat trendul de a realiza produse cu ingrediente naturale și substanțe active eficiente pentru menținerea frumuseții și tinereții. Astfel, în 2017 am lansat gama pentru îngrijirea tenului compusă din 6 produse -Algaderm- pe bază de alge marine, gama pentru îngrijirea tenului Keratin+, compusă din 5 produse, și gama DUO CARE – un sistem inovator de îngrijire a pielii în 2 pași: ser și cremă” spune Carmencita Sava, Director Cercetare-Dezvoltare în cadrul Gerocossen.

În 2018 compania plănuiește să lanseze noi game, printre care: o serie de produse solare cu ecran natural (filtre naturale și uleiuri), șampoane colorante fără amoniac și oxidant, precum și două game noi cu ingrediente naturale dedicate îngrijirii tenului și părului.

Gerocossen este o companie românească, înființată acum aproape 30 de ani de către trei antreprenori locali – Stanca Cismaru, Elvira Sas şi Radu Aurel Bogdan, cu background în industria cosmetică.

Cei trei au îmbinat know-how-ul și noile tehnologii cu puterea recunoscută a plantelor și ingredientelor naturale și au creat astfel unul dintre primele branduri autohtone pentru produse de înfrumusețare.

Produsele realizate în fabrica din Pipera sunt comercializate în hipermarketuri, supermarketuri, magazine de specialitate, reţele de farmacii şi plafaruri, precum și în magazinul online dedicat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.