Provocarea World Class: “Let’s Move for a Better World”! Provocarea World Class: “Let’s Move for a Better World”!
World Class România, lider de piaţă în industria de health&fitness autohtonă, și-a asumat misiunea de a inspira mai mulți români să fie mai activi,... Provocarea World Class: “Let’s Move for a Better World”!

World Class România, lider de piaţă în industria de health&fitness autohtonă, și-a asumat misiunea de a inspira mai mulți români să fie mai activi, mai des și să îi ajute în adoptarea unui stil de viață sănătos. De aceea, compania și-a unit forțele cu Technogym în sprijinirea celei mai mari campanii din industria fitness, care are scopul de a atrage atenția asupra stilului de viață sedentar și a obezității.

Printre partenerii World Class care s-au alăturat campaniei se numără și membri ai: Bucharest Marathon, Le Squad, 321Sport sau Băneasa Race. În perioada 12-31 Martie 2018, W Le Club și W Charles de Gaulle își așteaptă membrii să se alăture campaniei “Let’s Move for a Better World”, aflate la a cincea ediție.

Acesta este un alt pas prin care World Class își provoacă membrii și prietenii acestora să se antreneze nu doar pentru propria lor stare de bine, ci și pentru a transforma beneficiile fitnessului în bucurie pentru cei din jur.

”Let’s Move for a Better World” este o inițiativă remarcabilă și cred că puterea exemplului este cea mai importantă. De aceea am ales să ne implicăm în această campanie pentru a demonstra și întări ideea că un stil de viață activ nu este doar un mesaj pe care vrem să-l transmitem, ci o alegere pe care o facem în fiecare zi. Așadar, mă bucură entuziasmul antrenorilor și al clienților care se implică în mișcarea pentru o lume mai bună și mai sănătoasă. De asemenea, provocarea o adresăm tuturor membrilor World Class și prietenilor acestora, pe care îi încurajăm să se alăture inițiativei, să se antreneze și să își doneze mișcările pentru a ne ajuta să câștigăm echipamentele marca Technogym, pe care să le donăm instituțiilor sau școlilor, în numele celor care ne-au susținut”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

Cum pot participa memberii World Class și prietenii* acestora:

Pasul 1: Descarcă aplicația mywellness și fă-ți cont;

Pasul 2: Folosește echipamentul cardio din W Le Club si W Charles de Gaulle, aleargă și adună mișcări;

Pasul 3: Acumulează numărul necesar de mișcări și vei avea ocazia să donezi echipamente către diverse instituții sau școli.

*Membrii World Class își pot aduce și prietenii. Ei vor avea acces gratuit pe durata campaniei, locurile sunt limitate.

“Let’s Move for a Better World” este o campanie care se desfășoară la nivel internațional și care reunește astăzi aproximativ 40 de milioane de oameni din 100 de țări.

Pentru World Class acest eveniment reprezintă o nouă ocazie prin care își consolidează mesajul – hotărârea și entuziasmul sunt pilonii care stau la baza obiectivului de a ajuta oamenii, a-i inspira și a-i determina să adopte un stil de viață sănătos.

La World Class, echipamentele de ultimă generație, trainerii certificați la nivel internațional, programele Les Mills, clasele de Schwinn cycling – toate aceste resurse sunt puse la dispoziția membrilor pentru a-i ajuta să adopte un stil de viață sănătos și să își transforme viața.

Mai mult, conform datelor prezentate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), activitatea fizică insuficientă este unul dintre cei mai importanți zece factori de risc responsabili pentru mortalitatea înregistrată la nivel global. În plus, șansele de creștere a mortalității în rândul celor care nu sunt suficient de activi sunt mai mari cu 20%- 30%, comparativ cu cei care alocă cel puțin 150 de minute pe săptămână desfășurării unor activități fizice moderate.

Regiunea din estul Mării Mediterane (31%) și zona celor două Americi (32%) au ocupat locurile fruntașe în ceea ce privește lipsa practicării în mod sistematic a unei activităţi fizice. [1] O altă statistică alarmantă este reprezentată de faptul că 81% dintre tineri nu sunt suficient de activi din punct de vedere fizic. [2]

————————————————————————-

[1] http://www.who.int/gho/ncd/risk_factors/physical_activity_text/en/, link accesat în martie 2018.

[2] https://www.technogym.com/int/newsroom/young-people-are-inactive/, link accesat în martie 2018.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.