Hotelul Sheraton București susține cea mai mare mișcare globală pentru mediu Hotelul Sheraton București susține cea mai mare mișcare globală pentru mediu
Hotelul de 5 stele Sheraton din București, va stinge luminile timp de o oră, în data de 24 martie, la ora 20:30, oră locală,... Hotelul Sheraton București susține cea mai mare mișcare globală pentru mediu

Hotelul de 5 stele Sheraton din București, va stinge luminile timp de o oră, în data de 24 martie, la ora 20:30, oră locală, pentru a se alătura milioanelor de oameni din întreaga lume, în vederea transmiterii unui mesaj puternic despre conștientizarea și acțiunea ecologică. Fondul mondial pentru viața sălbatică sau Fondul mondial pentru natură (WWF) este cea mai mare organizație internațională de protecție a mediului, creată acum 11 ani în vederea conștientizării asupra amenințării schimbărilor climatice. 

Sheraton București va participa la activitățile hotelului, care pot include: oprirea iluminatului exterior al semnelor, dezactivarea iluminării interioare neesențială; utilizarea lumânărilor în zone publice adecvate, cum ar fi restaurantele și barurile și utilizarea mesajelor vocale în camere și mesaje de televiziune pentru a informa oaspeții despre respectarea activităților în susținerea Orei Pământului. Sheraton București va participa, de asemenea, la efortul Marriott Internațional de a strânge fonduri pentru WWF.

“Este un privilegiu pentru noi să sprijinim Ora Pământului, deoarece reflectă concentrarea globală a hotelului asupra mediului inconjurator”, a spus Denise Naguib, Vice Președinte al  departamentului de Sustenabilitate și Diversitate a Furnizorilor. “Astazi, afacerile joacă un rol esențial în preluarea celor mai presante probleme sociale și de mediu din lume, inclusiv schimbările climatice. Ora Pământului reflectă o filosofie pe care intenționăm să o practicăm pe tot parcursul anului, prin platforma noastră de sustenabilitate și impact social, Serve 360.”

Despre durabilitate și impact social la hotelul Sheraton București

Hotelul Sheraton își asumă responsabilitatea și oportunitatea unică de a fi un pion în mișcarea globală pentru binele populației. Ghidat de platforma de sustenabilitate și de impact social, “Serve 360: Doing Good in Every Direction”, Sheraton se angajează să realizeze un impact pozitiv și durabil oriunde ar activa.

Hotelul Sheraton se angajează să depună eforturi pentru un viitor mai durabil, prin conservarea resurselor naturale și minimizarea impactului asupra mediului, să promoveze drepturile omului și să creeze oportunități pentru comunitățile în care își desfășoară activitatea.

Bine de știut! 

Hotelul Sheraton de 5 stele este situat în centrul Bucureștiului, la doar câțiva pași de atracțiile principale ale orașului. Hotelul oferă facilități premium oaspetilor săi, precum: 270 de camere spațioase, inclusiv 1 apartament Prezidențial și 27 de apartamente de lux, toate echipate cu  patul multipremiat Sheraton Sleep Experience, TV cu ecran plat de 40 de inch și acces gratuit la internet de mare viteză.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.