Lynne a deschis în Plaza România cel de-al doilea magazin monobrand din țară Lynne a deschis în Plaza România cel de-al doilea magazin monobrand din țară
În Plaza România, la parter, și-a deschis recent porțile Lynne, un brand sinonim cu feminitatea și dinamismul. Doamnele și domnișoarele sunt invitate să găsească... Lynne a deschis în Plaza România cel de-al doilea magazin monobrand din țară

În Plaza România, la parter, și-a deschis recent porțile Lynne, un brand sinonim cu feminitatea și dinamismul. Doamnele și domnișoarele sunt invitate să găsească look-ul perfect de primăvară și nu numai, având la dispoziție o gamă variată de haine și accesorii, în culori și croieli în tendințe.

Parte a BSB Group, Lynne urmărește să facă fiecare femeie să se simtă unică. Personalul bine instruit oferă sfaturi de styling și se va asigura că fiecare clientă își va găsi vestimentația potrivită, adaptată nevoilor femeii moderne, la curent cu trendurile internaționale și cu un stil de viață alert.

Lynne se află pe piața internațională de fashion din 1994 și este prezent în peste 150 de magazine monobrand sau multibrand. Magazinul din Plaza România este cel de-al doilea de tip monobrand din țară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.