Top Line aduce gama GUINOT Sun Logic și în România Top Line aduce gama GUINOT Sun Logic și în România
Noua gama de protecție solară, GUINOT Sun Logic, a fost lansată în România de Top Line. Noile produse GUINOT prezintă o inovație majoră, întrucât... Top Line aduce gama GUINOT Sun Logic și în România

Noua gama de protecție solară, GUINOT Sun Logic, a fost lansată în România de Top Line. Noile produse GUINOT prezintă o inovație majoră, întrucât conțin filtre ce protejează pielea inclusiv împotriva luminii albastre.

Cynthia Lambert, International Educational Manager GUINOT, a fost prezentă la eveniment pentru a dezvălui secretele din spatele brandului și informații prețioase despre protecția pielii.

GUINOT SUN LOGIC

Privind înapoi în timp, primele produse de îngrijire solară aveau factor de protecție mineral (precum oxidul de titan), care protejau pielea împotriva arsurilor solare. Textura groasă era însă dificil de aplicat, iar aspectul general era de mască albă.

Ulterior, au apărut produsele cu factor de protecție chimic: aceste creme erau invizibile și disponibile într-o varietate de texturi.

Conceptul de factor de protecție (FPS) nu exista la acel timp.

Atunci când au apărut sistemele inteligente de bronzare, a fost introdus sistemul FPS, care ia în calcul durata expunerii la soare și fototipul, făcând astfel expunerea la soare mai sigură.

“Soarele te poate ajuta să arăți bine, dar nu îți face mereu bine”

Tipurile diferite de piele reacționează diferit la arsurile solare, dar toate tipurile de piele sunt vulnerabile la foto-îmbătrânire.

PRODUSELE SUN LOGIC: PRODUSE ANTI-AGEING care oferă PROTECȚIE SOLARĂ MAXIMIZATĂ

Complexul de tehnologii oferă o protecție maximă și un bronz sănătos și uniform:

AND patentat

  • Absoarbe efectele nocive ale razelor soarelui.
  • Este afectat în locul AND-ului celular

ELASTOPROTECTINA

  • Protejează fibrele elastice prevenind relaxarea cutanată și apariția ridurilor.

COMPLEX CELLULAR LIFE (AGE SUN SUMMUM, LONGUE VIE SOLEIL)

  • Stimulează regenerarea celulară și metabolismul.

MELANINA/LUTEINA

  • Contribuie la întărirea mecanismului natural de apărare al pielii.
  • Combat efectele nocive ale razelor de lumină albastră (cauzate de expunerea la razele soarelui și la ecrane).

FILTRE AVANSATE DE PROTECȚIE

  • Asigură o protecție amplă împotriva razelor UVA/UVB

Inovația cu care vine acum Guinot este un filtru de protecție împotriva luminii albastre, care ne afectează nu doar sănătatea, ci si pielea.

Lumina albastră generează oboseala cronică

Una dintre cele mai misterioase afecţiuni din zilele noastre este “sindromul oboselii cronice”. De-a lungul timpului, specialiștii au lansat  multe teorii pentru a descoperi cauza acestei boli, de la nanobacterii la retrovirusuri.

Recent, însă, unele studii efectuate asupra melatoninei în USA au început să ofere mai multe indicii care pot duce la descifrarea misterului. Cercetarile sugerează că,  fără să ne dăm seama, ne atacăm organismul de fiecare data când ne expunem la lumina albastră, mai ales seara.

Melatonina este cheia unui somn de calitate și are un rol important în reglarea “ceasului biologic” al fiecărei persoane. Glanda pineală este extrem de sensibilă la lumină, iar cercetările recente au arătat că ea secretă cantitatea necesară de melatonină doar în condiţii de beznă totală. Atunci când lumina atinge receptorii fotosensibili aflaţi în retină, semnalele nervoase ajung la glanda pineală, iar producţia de melatonină este oprită. Acest lucru dereglează ritmul circadian al oamenilor, ceea ce conduce la oboseală şi chiar la un număr de afecţiuni.

Folosirea îndelungată a  gadget-urilor  (telefon, tabletă, laptop, tv etc.) dereglează ceasul biologic al organismului.

  • Intensitatea luminii albastre este de 2 mai mare decât cea a razelor UV.
  • Cauzează distrugerea ADN-ului celular, efectele fiind similare cu cele provocate de razele UVA
  • Este absolut necesară protecția fata de efectele nocive ale expunerii la lumină albastră

AGE SUN SUMMUM

ANTI-AGEING SUN CREAM FACE – SPF50+

Cea mai performantă tehnologie pentru protecție solară, formulată cu Cellular Life Concentrate cu efect anti-ageing. Tub de 50 ml

AGE SUN ANTI-AGEING SUN DRY OIL BODY – SPF50

Acest ulei uscat oferă o protecție ridicată la soare, promovând în același timp un bronz auriu, sănătos și strălucitor.

Sticlă de 150 ml

AGE SUN ANTI-AGEING SUN CREAM EYES – SPF50+

Această cremă este special creată pentru a proteja pielea subțire și delicată din jurul conturului ochilor, o zonă care necesită o protecție specifică, mai ales la expunerea la soarelui.

Tub de 15 ml

AGE SUN ANTI-AGEING SUN CREAM  FACE – SPF50

Această formulă cu factor ridicat, protejeaza eficient pielea de arsuri, în timp ce luptă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii UV care provoacă semnele de îmbătrânire – pete, riduri, piele ternă.

Tub de 50ml

AGE SUN ANTI-AGEING SUN CREAM  FACE – SPF 30

Protejează eficient pielea de arsurile solare, luptând împotriva efectelor dăunătoare ale luminii UV care cauzează semne de îmbătrânire. Tub de 50 ml

UNI BRONZE, ANTI-AGEING TINTED SUN CREAM  FACE – SPF 20

Această formulă ușor pigmentată, protejează pielea de arsurile solare, permițând tuturor tipurilor de piele să se bucure de un bronz sănătos. Tub de 50ml.

AGE SUN ANTI-AGEING SUN MIST BODY – SPF 30

Rapid și practic de aplicat, aceast mist protejează uniform întregul corp. 150ml spray

AGE SUN ANTI-AGEING SUN LOTION  BODY – SPF 20

Protejează pielea de arsuri, în timp ce luptă împotriva efectelor nocive ale luminii UV. Textura sa ușoară permite o aplicare rapidă și plăcută. • tub de 150 ml

PRO-SUN ANTI-AGEING SUN CAPSULES

Bogate în beta-caroten și vitamine, capsulele Sun tan întăresc protecția naturală a pielii împotriva stresului oxidativ provocat de soare, în timp ce promovează și prelungește un bronz auriu.• 30 de capsule

LONGUE VIE SOLEIL

YOUTH CREAM BEFORE AND AFTER SUN – FACE

Acest produs unic pregătește pielea pentru expunerea la soare și o repară ulterior, prin stimularea mecanismelor naturale de apărare. Ajută la menținerea unui ten hidratat și prelungește un bronz auriu. • 50ml

LONGUE VIE  SOLEIL

YOUTH LOTION AFTER SUN  BODY

Stimulează apararea naturală a pielii pentru a neutraliza mai eficient efectele dăunătoare ale luminii UV și pentru a preveni semnele de îmbătrânire. După expunerea la soare, pielea se simte îngrijită și hranită, iar bronzul auriu este prelungit. • tub de 150 ml

Toate produsele se găsesc în shopurile Top Line și în saloanele partenere Top Line.

Bine de știut!

Fondată în Franța de acum patruzeci de ani de binecunoscutul chimist René Guinot, colecția de produse de îngrijire a pielii cunoscute în întreaga lume ca “Guinot Paris” a început cu o abordare concentrată pentru tratarea pielii prin tratamentul acum legendar:  Hydradermie.

De la acest concept, Guinot a continuat să dezvolte produse compatibile cu tratamentul, care ar putea fi folosite si  acasa. Astăzi, produsele de îngrijire a pielii Guinot Paris și tratamentele profesionale Guinot sunt disponibile în peste 1.000 de SPA-uri și saloane în întreaga lume.

Guinot Paris oferă o gamă largă de produse de îngrijire a frumuseții, care acoperă trei categorii specifice; față, corp și protectie solara. În fiecare categorie, filozofia companiei cu o vasta expertiză profesională, este sa apelam profesionisti atunci cand este vorba de utilizarea produselor in mod corect, fiind o parte importantă a mesajului de îngrijire a pielii.

Fundamental pentru acest lucru este crezul Guinot care arată că pielea fiecărei persoane este diferită și este expusă la diferite condiții de mediu și stresante in momente diferite. Este sinergia serviciilor profesionale și a produselor de îngrijire a pielii care au ca rezultat o piele frumoasă, pentru care Guinot Paris este renumit.

Păstrând rădăcinile în SPA-urile unde au început tratamentele profesionale, Guinot Paris este astăzi brandul recunoscut ca fiind cel care acorda cea mai mare i importantă curelor de îngrijire a pielii; este disponibil exclusiv în saloane de prestigiu din întreaga lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.