Tezenis lansează “Berlin” – o nouă colecție de lenjerie hip Tezenis lansează “Berlin” – o nouă colecție de lenjerie hip
Brandul italian Tezenis propune în acest sezon un nou model de sutien – hip & young, precum vibe-ul Berlinului. Piesele disponibile și în magazinul din... Tezenis lansează “Berlin” – o nouă colecție de lenjerie hip

Brandul italian Tezenis propune în acest sezon un nou model de sutien – hip & young, precum vibe-ul Berlinului. Piesele disponibile și în magazinul din România reprezintă spiritul noii generații nonconformiste.

Un sutien versatil, potrivit pentru orice personalitate sau formă a corpului, Berlin are cupe pre-formate, cu întăritură, precum și bretele ajustabile. Decolteul rotund aduce o notă extrem de sexy, iar cele 7 nuanțe disponibile îl transformă în alegerea ideală pentru ținutele actuale.

Poartă alb, roz pal, ivoire sau nude cu look-urile relaxate de zi, cu tricou și jeanși, și optează pentru variantele pe albastru, negru sau vișiniu pentru outfit-urile de seară!

Fetele Tezenis din întreaga lume au început deja să stilizeze acest model #BeBerlin, astfel că te poți inspira și tu din aparițiile lor super fresh, postate pe Instagram.

Sutienul Berlin este disponibil în magazinul Tezenis din AFI Cotroceni, iar mai multe informații se găsesc online.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.