Marks & Spencer scade prețurile în magazinele din România Marks & Spencer scade prețurile în magazinele din România
Marks & Spencer anunță o scădere a prețurilor cu până la 15% în magazinele din  România la colecțiile de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei,... Marks & Spencer scade prețurile în magazinele din România

Marks & Spencer anunță o scădere a prețurilor cu până la 15% în magazinele din  România la colecțiile de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii, dar și la cele de lenjerie intimă. Campania „Prețuri noi pentru tine” va începe astăzi, iar clienții români vor putea achiziționa aceleași produse de calitate, la prețuri mai mici, din toate magazinele Marks & Spencer din România.

De exemplu, la colecția pentru femei prețul unui pulover va porni de la 85 lei, pentru rochiile din bumbac și jeansi de la 99 lei, tricouri casual de la 39 lei, sutiene de la 45 lei, iar în colecția pentru bărbați preturile pentru cămăși Oxford încep de la 99 lei și pentru costume bărbătești de la 449 lei.

Evie Filissiadi, General Manager Marks & Spencer Romania menționează: „Începând cu  acest sezon am scăzut prețurile la produsele de îmbrăcăminte Marks & Spencer pentru a deveni mai competitivi pentru clienții din România. Prin introducerea noilor prețuri, clienții noștri vor avea acces la o gamă variată de produse care se remarcă prin calitatea pe care deja o cunosc, acum la prețuri mai accesibile, adaptate pieței locale.”

Campania „Prețuri noi pentru tine” va fi lansată astăzi, ca parte a colecției de «Primăvară/ Vară 2018» și va cuprinde activări în OOH, print, online și social media.

Marks & Spencer este prezent pe piața din România din 2000, iar începând cu luna septembrie 2017 funcționează în sistem de franciză prin Voici La Mode Group care a preluat 3 magazine Marks & Spencer in: Băneasa Shopping City, Plaza Romania și București Mall, intenționând să își extindă operațiunile și să deschidă noi magazine în locații premium din țară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.