La Mer, o nouă destinație de senzație în Dubai! La Mer, o nouă destinație de senzație în Dubai!
Un nou punct de reper în Dubai este așa-zisul cartier La Mer. Aceasta poate să fie o bază de plecare excelentă pentru a explora... La Mer, o nouă destinație de senzație în Dubai!

Un nou punct de reper în Dubai este așa-zisul cartier La Mer. Aceasta poate să fie o bază de plecare excelentă pentru a explora Dubaiul, un oraș trepidant din toate punctele de vedere. În plus, de aici, turiștii se pot bucura de un acces facil la tot ceea ce oferă acest oraș plin de viață.

Le Mer este catalogat, deja, ca o destinație inspirată, transformând suburbiile cartierului Jumeirah 1 într-un loc cu spații larg deschise, cu bulevarde pline cu palmieri, picturi murale graffiti și, bineînțeles, o plajă fermecătoare.

Înconjurat de aproape 2,5 km de plaje cu nisip fin și situat lângă unele dintre atracțiile turistice moderne ale orașului, inclusiv Muzeul Etihad și Dubai Water Canal, La Mer va deveni, cu siguranță, „o nouă adresă” preferată de turiști.

La Mer se întinde pe o suprafață impresionantă de 13,4 milioane de metri pătrați de pământ și este situat între Pearl Jumeira și (viitoarea) Jumeira Bay. Construit de Meraas, unul din dezvoltatorii cunoscuți care stau în spatele a numeroase alte destinațiilor turistice populare din Dubai, La Mer oferă un amestec armonios de design minimalist și contemporan.

Cuprinzând patru zone distincte – plaja, un centru de divertisment și divertisment, Insula de Nord și Insula de Sud – La Mer este catalogat ca un paradis pentru familii aflat chiar pe malul mării.

Deschis în două etape (2017-2018), vizitatorii pot explora  aici 130 de magazine, restaurante și o serie de activități care au loc atât la North Island și South Island. Hub-ul pune accentul pe jocurile pe apă, sporturile pe plajă, dar include și alte activitățile pentru tineri și, totodată, pentru cei cu inima tânără.

Plajele cu nisip fin dispun de dușuri moderne, acces Wi-Fi gratuit, puncte de încărcare mobile și patru zone de joacă pentru copii. Familiile își pot petrece ziua relaxându-se și în cabanele La Mer de lângă plajă și făcând fotografii cu bărcile pline de culoare care se află pe nisip.

O a doua fază a proiectului La Mer, Laguna (2018) va avea o estetică mai industrială cu o serie de adăugiri noi, inclusiv un parc acvatic care va include un parc de surf – primul de acest gen din regiune -, un cinematograf și multe alte magazine, cafenele și restaurante.

La Mer va găzdui, pe viitor, hoteluri și o zonă rezidențială, situată pe două peninsule artificiale.

PS. În mai puțin de o lună de zile urmează să vizităm Dubaiul și, implicit, La Mer. Vom reveni cu mai multe detalii și fotografii direct de la fața locului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.