Cadouri, cadouri, cadouri… Ce să alegi de 8 Martie! Cadouri, cadouri, cadouri… Ce să alegi de 8 Martie!
Din punctul de vedere al unei femei, darurile scumpe sunt minunate, dar noi bărbații, putem găsi, întotdeauna, o serie de alte lucruri care să... Cadouri, cadouri, cadouri… Ce să alegi de 8 Martie!

Din punctul de vedere al unei femei, darurile scumpe sunt minunate, dar noi bărbații, putem găsi, întotdeauna, o serie de alte lucruri care să le aducă zâmbetul pe buze. Obiectele decorative care împodobesc casa sunt mereu o bună idee pentru un cadou de 8 Martie. Și, totuși, nu uitați de tradiționalul buchet de flori! Cu siguranță le va bucura pe doamnele din viața voastră!

Amintiți-vă din timp că luna martie este despre ele și trebuie să aveți pe listă mai multe feluri de cadouri care contează. Iar dacă aveți, deja, făcută o listă, mai puteți să adaugați, oricând, un cadou care poate să fie făcut cu un buget acceptabil. Îi arătați, astfel, că vă pasă cu adevărat, oferindu-i ceva genial și, de ce nu, unic până atunci.

Noi avem, în plus, față de lista voastră (pe care sperăm că v-ați făcut-o din timp), câteva idei de cadouri inedite pe care le puteți face fără a vă da peste cap bugetul lunii martie.

Le-am găsit într-un scurt raid prin supermagazinul pentru decorațiuni interioare ARKKA din Băneasa Shopping City. Aici o să dați peste o sumediene de oferte care vă oferă posibilități aproape nelimitate să vă “reîndrăgostiți” de casa voastră!

Trebuie să vă faceți faci doar drum și să descoperiți diversitatea de produse atent selecționate pentru fiecare sezon, pentru fiecare ocazie specială … cum este și 8 Martie/Ziua Femeii.

Altfel spus, vă puteți impresiona partenera/iubita/mama cu produse noi, de la cele cu influență tradițională la cele quirky, de la cele moderne la cele exotice sau minimaliste.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.