Mihnea Rădulescu, noul CEO al UPC România! Mihnea Rădulescu, noul CEO al UPC România!
Compania Liberty Global anunţă schimbări organizaţionale ale operaţiunilor din Europa Centrală şi de Est. Începând cu 1 aprilie 2018, Robert Redeleanu, în prezent Director... Mihnea Rădulescu, noul CEO al UPC România!

Compania Liberty Global anunţă schimbări organizaţionale ale operaţiunilor din Europa Centrală şi de Est. Începând cu 1 aprilie 2018, Robert Redeleanu, în prezent Director General al UPC România şi UPC Ungaria, este numit Director General al UPC Polonia.

Robert Redeleanu îi succede lui Frans-Willem de Kloet, actualul CEO UPC Polonia, care a decis să părăsească Liberty Global. De la această dată, Robert Redeleanu va avea responsabilitatea conducerii operaţiunilor din UPC Polonia și UPC Ungaria, care funcționează ca entități separate.

De la 1 aprilie 2018, Mihnea Rădulescu este numit Director General al UPC România. Mihnea Rădulescu este în prezent Vice-președinte pentru operațiunile B2B din UPC CEE (Europa Centrală și de Est), coordonând activitățile pentru divizia business din România, Ungaria, Polonia, Slovacia și Cehia.

“Sunt încântat să preiau noua responsabilitate în cadrul UPC CEE și să mă alătur echipei UPC Polonia. Vreau să mulțumesc echipei mele din România pentru rezultatele extraordinare pe care le-am obținut în acești cinci ani și pentru pasiunea cu care am reușit constant să oferim cele mai bune experiențe digitale pentru clienții noștri. Mă bucur că Mihnea va conduce o echipă excelentă şi o companie în continuă creștere și îi doresc mult succes în noul rol”

Robert Redeleanu

“Preiau conducerea unei echipe cu rezultate remarcabile, care a reușit atât în 2017, cât și în anii anteriori, să aibă o creștere accelerată pentru toate segmentele de business. Sunt convins că împreună vom continua strategia foarte bine definită a UPC de a aduce clienților produse și servicii inovatoare la cele mai înalte standarde și vom duce mai departe povestea de succes a companiei UPC România.” 

Mihnea Rădulescu

Robert Redeleanu a fost numit Director General  pentru UPC  România în iunie 2015. Anterior, Robert Redeleanu a  ocupat funcția de Chief Marketing Officer pentru UPC România, începând cu 2013. Robert Redeleanu şi-a început cariera în cadrul Unilever South Central Europe și, în peste 20 de ani de activitate, a avut o carieră locală şi internaţională, cu experienţă extinsă în operațiuni, marketing şi vânzări în diferite organizații.

Mihnea Rădulescu și-a început cariera în cadrul Liberty Global în 2013 în România unde, ca parte a echipei locale de management a dezvoltat şi implementat o serie de proiecte strategice de succes. Din 2015, Mihnea Rădulescu a fost numit Vice-preşedinte responsabil pentru proiectele strategice şi membru în echipa de top management a UPC în regiunea Europa Centrală şi de Est.

Din 2016 a preluat atribuțiile de coordonare ale diviziei Business-to-Business ale întregii regiuni CEE, obţinând rezultate deosebite în ansamblul rezultatelor companiei. Anterior experienţei din Liberty Global, Mihnea Rădulescu a facut parte din echipa Roland Berger Strategy Consultants din România timp de aproape şapte ani, acoperind prin proiectele derulate o arie variată de domenii, cum ar fi dezvoltarea de strategii de creştere sau integrări de companii în industrii precum telecom, bunuri de larg consum sau retail.

Mihnea Rădulescu are o diplomă de master la Norwegian School of Management din Oslo şi este absolvent al Academiei de Studii Economice din București (Relații Economice Internaționale).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.