Razer investește alături de Team Kinguin în viitorul sporturilor electronice Razer investește alături de Team Kinguin în viitorul sporturilor electronice
Razer, unul din cele mai populare branduri de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, și Team Kinguin, cea mai populară organizație de sporturi electronice... Razer investește alături de Team Kinguin în viitorul sporturilor electronice

Razer, unul din cele mai populare branduri de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, și Team Kinguin, cea mai populară organizație de sporturi electronice din Polonia, au anunțat un nou parteneriat strategic. Înțelegerea pe termen lung presupune pe lângă sponsorizarea echipei cu echipamente Razer și o colaborare între cele două organizații pentru dezvoltarea și testarea de produse noi.

Astfel, Razer va deveni partenerul exclusiv de periferice al echipei Team Kinguin și le va furniza jucătorilor profesioniști cele mai noi mouse-uri, tastaturi, căști și alte dispozitive de input, asigurându-se că aceștia sunt întotdeauna pregătiți de luptă.

Mai mult, Razer va echipa și sediul de sporturi electronice și facilitățile de antrenament ale Team Kinguin din Varșovia. Cele două organizații vor face schimburi de experiență în mod regulat și se vor sprijini reciproc în inițiativele și activitățile viitoare.

Membrii Team Kinguin se alătură echipei Team Razer și vor juca un rol important în dezvoltarea și testarea noilor produse Razer. Având o istorie bogată pe scena sporturilor electronice și o experiență directă în menținerea poziției de lider din clasamente, Team Kinguin va oferi un feedback prețios pentru a putea perfecționa portofoliul de periferice de gaming de cea mai înaltă calitate al Razer.

“Ca unul dintre pionierii sporturilor electronice, Razer caută constant noi organizații ambițioase pe care să le sprijine și să le ajute să se dezvolte,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondator și CEO Razer. “Team Kinguin a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume pe scena sporturilor electronice aflată în continuă dezvoltare. Suntem extrem de fericiți să începem colaborarea în această fază incitantă din cariera lor profesională și le urăm bun venit în Team Razer.”

“Echipa noastră este încântată să lucreze cu Razer și să-și continue drumul,” a declarat Giovanni Varriale, Chief Operating Officer al Team Kinguin. “Discutăm deja de ceva vreme cu Razer despre planurile noastre de viitor și ne-am convins că relația dintre noi este una care se bazează pe înțelegere reciprocă. Considerăm că este important să colaborăm cu acele companii care împărtășesc aceleași valori cu noi, iar din acest motiv ne bucurăm de această oportunitate.”

Tradiția susținută a Razer de a colabora cu practicanții sporturilor electronice a dus la dezvoltarea unora dintre cele mai populare tastaturi, mouse-uri și căști de gaming din lume.

Printre acestea se numără Razer BlackWidow V2, cea mai avansată tastatură mecanică de gaming, Razer DeathAdder Elite, cel mai nou membru al celei mai bine vândute familii de mouse-uri de gaming și iconicele căști Razer Kraken V2. Toate produsele dezvoltate în colaborare cu sportivii electronici demonstrează că Razer rămâne fidel mottoului său: For Gamers. By Gamers.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.