Erka Synergy Communication, afaceri în creștere cu 20% în 2017 Erka Synergy Communication, afaceri în creștere cu 20% în 2017
Agenția de comunicare Erka Synergy Communication a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri cumulată de 1,4 milioane de euro, în creștere cu... Erka Synergy Communication, afaceri în creștere cu 20% în 2017

Agenția de comunicare Erka Synergy Communication a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri cumulată de 1,4 milioane de euro, în creștere cu 20% față de 2016.

Creșterea a fost susținută atât de decizia de a crea un joint venture cu Creative Luggage, agenție specializată în marketing digital și dezvoltare web, cât și de lansarea operațiunilor Erka pe piața franceză, prin deschiderea unei agenții la Paris.

Conform unui studiu realizat de Forbes anul trecut, Erka Synergy Communication se numără printre primele 30 de agenții de comunicare din România, ordonate după cifra de afaceri.

În 2017, agenția s-a concentrat atât pe mărirea portofoliului de clienți – atrăgând companii noi atât din România cât și din Franța – dar și pe retenția și maximizarea vânzărilor către cei existenți printre care se numără Michelin, Adama, Decathlon, Norauto, Yves Rocher și Danone.

În ceea ce privește portofoliul de servicii, anul trecut Erka a introdus două noi servicii – design thinking și outsourcing de personal. Totodată, a finalizat prima etapă de rebranding după joint-venture-ul cu agenția specializată în marketing digital și dezvoltare web, Creative Luggage. În plus, începând de anul acesta Erka își propune să le ofere clienților săi consultanță în comunicarea schimbărilor legislative privind colectarea și procesarea datelor personale (GDPR).

“Pentru 2018 ne propunem să atingem pragul de 2 milioane de euro cifră de afaceri și să introducem noi servicii precum marketing automation. De asemenea, intenționăm să semnăm parteneriate de interes pentru piața franceză, cum ar fi cel cu Prestashop, platforma franceză de dezvoltare de site-uri de tip e-commerce sau cu Réseau Entreprendre, una dintre cele mai mari rețele de antreprenori din Franța. Din perspectiva joint-venture-ului cu Creative Luggage, ne vom concentra pe definirea culturii organizaționale și pe introducerea ultimelor tendințe în materie de mediu de lucru și well-being”, spune Ruxandra Șerban, fondator și CEO al Erka Synergy Communication.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.