Auchan anunță lansarea filmului “România neîmblânzită”! Auchan anunță lansarea filmului “România neîmblânzită”!
După ce, în 2017, Auchan a realizat cea mai mare acțiune privată de plantare din România, demersurile pentru protejarea mediului continuă. Auchan a decis... Auchan anunță lansarea filmului “România neîmblânzită”!

După ce, în 2017, Auchan a realizat cea mai mare acțiune privată de plantare din România, demersurile pentru protejarea mediului continuă.

Auchan a decis să marcheze împlinirea celor 100 de ani de la Marea Unire a României printr-un proiect de anvergură, ale cărui acțiuni se vor desfășura pe întreaga perioadă a anului 2018.

Filmul de lung metraj ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ, ce stă la baza acestui proiect, este o producție unică, importantă, care dezvăluie frumusețea sălbatică a României, frumusețe nealterată, neprelucrată, magică, dar vulnerabilă, în același timp.

“Natura frumoasă din țara noastră este un motiv de mândrie și bucurie pentru toți românii și implicit pentru cei 10.000 de angajați ai Auchan. Pornind de la acest adevăr, împreună, am decis să le oferim

românilor un dar. Aceasta a fost motivația simplă de la care am demarat realizarea proiectului. Natura în mijlocul căreia trăim, dar pe care rareori o contemplăm, este fragilă. Stă însă în puterea noastră să o conservăm. “UNELE LUCRURI TREBUIE PĂSTRATE AȘA CUM SUNT” – este mesajul pe care dorim să-l transmitem. Este o invitație la cunoaștere, responsabilitate, și prețuire. Este, în acelasi timp, o poveste despre România, acea Românie ascunsă, pe care, în 2018, vă propunem să “o privim în ochi”, Ionuț Ardeleanu, Director General, Auchan Retail.

Filmul este susținut de Auchan Retail România și de ONG-ul de mediu The European Nature Trust și realizat de casa de producție britanică Off the Fence.

Pelicula își va face debutul internațional pe 18 martie, la Washington, în cadrul unui festival de film ecologic și pe data de 12 aprilie, la Londra, în cadrul galei BAFTA (British Academy of Film and Television Arts).

În cinematografele din România, filmul va fi distribuit de Transilvania Film, iar premiera va avea loc pe data de 13 aprilie 2018.

Documentarul România neîmblânzită este un pas important în construirea unor demersuri viitoare de susținere a unor cauze ecologice.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.