3 motive să îți duci iubita la Sheraton Bucharest de Valentine’s Day 3 motive să îți duci iubita la Sheraton Bucharest de Valentine’s Day
Valentine’s Day, sărbătoarea internațională a iubirii, nu poate trece nici anul acesta neobservată. Este ocazia potrivită pentru a uita o perioadă de viața profesională,... 3 motive să îți duci iubita la Sheraton Bucharest de Valentine’s Day

Valentine’s Day, sărbătoarea internațională a iubirii, nu poate trece nici anul acesta neobservată. Este ocazia potrivită pentru a uita o perioadă de viața profesională, de a ieși puțin din viața cotidiană și de a petrece puțin timp cu partenerul, într-un cadru romantic. Ofertele sunt nenumărate, însă doar câteva din acestea merită cu adevărat. Care sunt însă acelea care se potrivesc perfect cu exigențele voastre?

Conform unui studiu realizat anul trecut, mai mult de 70% dintre români își doresc să sărbătorească ziua de Valentine’s Day cu persoana iubită. În ultimul timp, cu ocazia acestei zile speciale, cuplurile aleg să petreacă un mini-sejur în destinații romantice. Însă, nu întotdeauna viața profesională sau situația financiară ne permite acest lucru și suntem nevoiți să ne reorientăm către ceva local, mai accesibil, în special din perspectiva timpului și/sau al distanței.

În această perioadă, marile hoteluri din România pun la dispoziția clienților oferte personalizate pentru această zi, iar noi am găsit la hotelul Sheraton un un mix de oferte senzoriale, extrem de tentante. Cum arată ele și ce vă oferă de Valentine’s Day? Simplu!

  1. Puteți savura o cină delicioasă cu preparate pe cinste la două dintre restaurantele hotelului: Benihana, respectiv Avalon, împreună cu partenerul.

  2. Puteți, totodată, alege unul dintre cele două pachete care oferă atât cina, cât și cazarea pentru o noapte într-una din camerele hotelului Sheraton, cu un mic dejun romantic inclus. Toate acestea, la prețuri foarte bune în raport cu calitatea serviciilor oferite.

  3. Vă puteți relaxa cu un masaj în cuplu și acces la SPA.

Altfel spus, cina în restaurantul Avalon include un meniu special, prosecco, apă și cafea, iar prețul ajunge la 250 lei de cuplu. În restaurantul Benihana, meniul special costă 400 lei de cuplu, iar pachetele cu cameră costă 750 lei/ cuplu cu cina în Avalon + breakfast in bed și 900 lei / cuplu cu cina în Benihana + breakfast in bed. Opțional, contra cost, puteți să adăugați în programul zilei și un couple masaj și acces la SPA.

Oferta este valabilă între 14-18 Februarie 2018. Pentru mai multe detalii legate de cazare, meniu și prețurile din oferta de Valentine’s Day, puteți accesa site-ul Sheraton Bucharest.

Iar dacă vă întrebați ce veți degusta de Valentine’s Day la Sheraton, lăsăm câteva imagini să vorbească în locul nostru!

Maine lobster salad with baby greens and persimmons / Salata cu homar cu legume baby si kaki

 

Serrano ham with Almond Romesco and shaved greenhouse vegetables / Sunca Serrano servita cu sos Romesco si legume

 

USDA beef sirloin served with trumpet mushrooms, creamed edamame and Roasted Onion, jus / Vrabioara de vita Americana USDA servita cu ciuperci, crema de edamame si ceapa la cuptor

 

Chocolate kiss with cherries confit / Sarut ciocolata cu confit de cirese

 

Credit foto:  Andrei-Theodor Ghioarcă

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.