Cine sunt eroii din filmul “Primul Crăciun”? Cine sunt eroii din filmul “Primul Crăciun”?
În filmul Primul Crăciun de la AFFIRM Films și Sony Pictures Animation, un măgăruș mic, dar curajos pe nume Bo se chinuie de-o viață... Cine sunt eroii din filmul “Primul Crăciun”?

În filmul Primul Crăciun de la AFFIRM Films și Sony Pictures Animation, un măgăruș mic, dar curajos pe nume Bo se chinuie de-o viață muncind zilnic la moara satului.

Într-o zi, Bo are curajul să se elibereze și sfârșește prin a se împrieteni cu tinerii căsătoriți Iosif și Maria. Bunăvoința pe care i-o arată Maria îl duce în curând pe Bo în aventura visurilor sale. În călătoria sa, se însoțește cu Ruth, o oaie simpatică ce s-a pierdut de turmă și cu Dave, un porumbel cu aspirații nobile.

Împreună cu trei cămile pline de spirit și cu câteva animale excentrice de fermă, Bo și noii săi prieteni urmăresc Steaua și devin eroi în cea mai grozavă poveste spusă vreodată – primul Crăciun.

Distribuția vocilor este condusă de Steven Yeun (măgărușul Bo), Gina Rodriguez (Maria), Zachary Levi (Iosif), Keegan-Michael Key (porumbelul Dave), Kelly Clarkson (căluțul Leah), Anthony Anderson (capra Zach), Aidy Bryant (oaia Ruth), Ving Rhames (câinele Thaddeus), Gabriel Iglesias (câinele Rufus), Patricia Heaton (văcuța Edith), Kristin Chenoweth (șoricelul Abby), Christopher Plummer (King Herod), și Tracy Morgan (Felix) și Tyler Perry (Cyrus) și Oprah Winfrey (Deborah) în rolul celor trei cămile.

Primul Crăciun este regizat de scenaristul/regizorul Timothy Reckart, care a fost nominalizat la Academy Award®; producătorii executivi sunt DeVon Franklin, Brian Henson și Lisa Henson; iar producătorul este Jennifer Magee-Cook.  Povestea este scrisă de Simon Moore și Carlos Kotkin; iar scenariul este de Carlos Kotkin.

Primul Crăciun este prezentat de AFFIRM Films și Sony Pictures Animation în asociere cu Walden Media, Franklin Entertainment, și The Jim Henson Company.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.