Epiesa.ro deschide la Timișoara al zecelea magazin din România Epiesa.ro deschide la Timișoara al zecelea magazin din România
Cel mai mare magazin online de piese auto din România adaugă în portofoliu un nou punct de ridicare a comenzilor, în orașul Timișoara. www.epiesa.ro, cel... Epiesa.ro deschide la Timișoara al zecelea magazin din România

Cel mai mare magazin online de piese auto din România adaugă în portofoliu un nou punct de ridicare a comenzilor, în orașul Timișoara. www.epiesa.ro, cel mai mare magazin online de piese și accesorii auto a deschis cea de-a zecea unitate din rețea, la Timișoara, pe Calea Torontalului, nr.50.

Retailerul și-a îndeplinit, astfel, strategia de dezvoltare a business-ului la nivel național pentru 2017, acesta fiind cel de-al saselea magazin deschis în afara Bucureștiului.

Extinderea la nivel național a rețelei de magazine a început în acest an prin deschiderea magazinului din Oradea, acolo unde Epiesa.ro a înregistrat deja, din prima lună, o creștere a vânzărilor de 500%. Cea de-a doua inaugurare în afara Capitalei a fost în iunie, la Constanța, unde magazinul a devenit rapid un reper pentru șoferii constănțeni.

În plin sezon de iarnă deschidem un nou magazin la Timișoara, al saselea în afara Bucureștiului, după Oradea, Constanța, Ploiesti, Brasov si Cluj, pe fondul cererii crescute din partea clienților. Oferim servicii complete pentru echiparea mașinii de iarnă, dar și consultanță tehnică la nevoie și recomandări personalizate, în funcție de mașină, buget etc. Pregătirea mașinii pentru sezonul rece – inclusiv cu achiziționarea de anvelope de iarnă, lanțuri, materiale pentru dezghețarea mașinii – poate costa cam cât un salariu minim pe economie. Epiesa.ro are cea mai mare gamă de produse pentru sezonul rece și vă ajută să faceți cele mai potrivite alegeri”, a declarat Ionuț Cătălin Șuțu, General Manager Epiesa.ro.

În prezent, Epiesa.ro deține patru magazine în București și câte unul în Cluj, Ploiești, Brașov, Constanța, Oradea si de acum in Timișoara, unde clienții pot găsi oricând piese, accesorii, uleiuri, lubrifianți și alte produse de larg consum compatibile cu mașinile lor, dar și suport tehnic de calitate. În plus, din aceste unități, clienții pot ridica produsele comandate online, având, totodată, posibilitatea de a le verifica în prealabil.

Planul retailerului a fost de a ajunge la un număr total de 10 magazine în marile orașe până la finele lui 2016, ceea ce a presupus o investiție de peste 250.000 euro, alături de păstrarea poziției de lider al pieței online de comercializare a pieselor auto.

„Epiesa.ro este, în prezent, cel mai mare magazin online de piese auto din România, iar scopul nostru este să păstrăm și să întărim această poziție, așa că le mulțumim clienților noștri pe care îi răsplătim pentru fidelitate. Toți cei care fac achiziții de pe site de minimum 300 de lei intră automat în tragerea la sorți și pot câștiga zilnic un plin de carburant”, a completat General Manager-ul Epiesa.ro, Ionuț Cătălin Șuțu.

  • Marius

    26/01/2018 #1 Author

    Interesant, este bine de stiut, multumesc pentru informatie.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.