Dezvoltatorii de aplicatii pot accesa echipamente noi Samsung la Impact Hub Bucharest Dezvoltatorii de aplicatii pot accesa echipamente noi Samsung la Impact Hub Bucharest
Pe 1 noiembrie 2017, Impact Hub Bucharest si Samsung Romania au lansat Changeneers, proiectul prin care se incearca o conectare a pasionatilor de tehnologie si... Dezvoltatorii de aplicatii pot accesa echipamente noi Samsung la Impact Hub Bucharest

Pe 1 noiembrie 2017, Impact Hub Bucharest si Samsung Romania au lansat Changeneers, proiectul prin care se incearca o conectare a pasionatilor de tehnologie si provocarile sociale cu care se confrunta astazi. 

Pana acum, au fost derulate o serie de meetup-uri cu tema riscurilor la care este supus Bucurestiul in cazul unui cutremur puternic si se continua in ianuarie cu tema provocarilor cu care se confrunta persoanele cu deficiente de vedere cand folosesc transportul in comun.

Totodata, organizatorii sustin ca s-a incheiat si prima etapa a competitiei Changeneers Challenge cu peste 40 de solutii inovatoare inscrise si urmeaza sa anunte cei 10 finalisti.

Cea de-a treia componenta a proiectului este Makerspace-ul Changeneers, pe care il anunta deschis oficial!

Altfel spus, dezvoltatorii de aplicatii mobile isi vor putea testa ideile sau prototipurile direct pe echipamente Samsung in valoare totala de aproximativ 15.000 de euro, puse la dispozitie gratuit, in spatiul Impact Hub Bucharest de la Timpuri Noi.

Fiecare persoana/echipa poate accesa, timp de 16 ore pe luna:

– camere 360

– headeset-uri VR

– un e-board (Samsung DM65E-BR, 65”)

– smartwatch-uri (S3 Classic)

– telefoane (S8, S7 si J5)

– tablete (Galaxy Tab S3 9.7”)

 

Makerspace-ul ofera atat un spatiu de testare individual, cat si posibilitatea de a organiza intalniri pentru utilizatori reali si de a obtine feedback direct. Pentru a utiliza echipamentele, este necesara inscrierea pe site-ul Changeneers, aici. Programul este luni-vineri, 09:00 – 18:00.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.