Hilton deschide Hilton Garden Inn Bucharest Old Town Hilton deschide Hilton Garden Inn Bucharest Old Town
Hilton Garden Inn, brandul hotelier cu prețuri medii, deținut de Hilton Worldwide, anunță deschiderea Hilton Garden Inn Bucharest Old Town. Situat în centrul oraşului... Hilton deschide Hilton Garden Inn Bucharest Old Town

Hilton Garden Inn, brandul hotelier cu prețuri medii, deținut de Hilton Worldwide, anunță deschiderea Hilton Garden Inn Bucharest Old Town.

Situat în centrul oraşului vechi, hotelul cu 201 de camere este primul Hilton Garden Inn din România, alăturându-se celorlalte opt proprietăţi ale brandului Hilton la nivelul întregii ţări.

Hotelul este situat foarte aproape de atracţiile turistice din Bucureşti, cum ar fi Mănăstirea Stavropoleus, Palatul CEC, Biserica Sf. Anton şi Ateneul Român. Accesul se face uşor cu transportul în comun, clădirea aflându-se la 3 kilometri de Gara de Nord şi la doi paşi de staţia de metrou Universitate.

“Cum numărul turiștilor în România creşte de la un an la altul, suntem încântaţi să deschidem primul Hilton Garden Inn chiar în inima capitalei,” a declarat Maria Dragulin, General Manager, Hilton Garden Inn Bucharest Old Town. “Aşteptăm cu nerăbdare să le oferim oaspeţilor noştri o şedere de neuitat, în condiţii excelente de cazare, la numai câţiva paşi de tot ce are de oferit oraşul.”

Oaspeţii pot lua masa la hotel, la Garden Grille® & Bar, care oferă zilnic un mic-dejun proaspăt. Pentru prânz şi cină, pot alege dintr-o gamă de specialităţi de sezon, însoţite de vinuri din Europa Centrală, mărci internaţionale de bere şi cocktail-uri clasice.

Terasa în aer liber a hotelului oferă o privelişte spectaculoasă a oraşului vechi şi îi invită pe oaspeţi să se bucure de reţete delicioase de sezon, preparate la grătar. În plus, magazinul hotelului este deschis non-stop şi oferă o selecţie completă de gustări sărate, dulciuri şi băuturi răcoritoare.

Hilton Garden Inn Bucharest Old Towns oferă facilităţi şi servicii variate, printre care acces gratuit la Wi-Fi, un centru de afaceri deschis 24 de ore şi o sală de fitness. De asemenea, hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor săli de întruniri – spaţii luminoase, cu un program flexibil. Dispunând de 300 de metri pătraţi de spaţiu adaptabil, hotelul devine o bază ideală pentru nunţi, recepţii şi evenimente corporate, cu o capacitate de până la 160 de persoane şi opţiunea de catering în locaţie.

În cadrul Hilton Garden Inn Bucharest Old Town oaspeții se pot bucura de avantajele programului de fidelizare Hilton Honors®. Membrii Hilton Honors care îşi fac rezervări direct, prin intermediul platformelor Hilton, au acces la mai multe beneficii, între care reduceri exclusiv dedicate membrilor, Wi-Fi gratuit, precum şi facilităţi digitale disponibile prin aplicaţia Hilton Honors, prin care membrii Honors pot să se cazeze şi să-şi aleagă singuri camera.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.