Globalworth cumpără două terenuri în zona Gara Herăstrău/Barbu Vacarescu Globalworth cumpără două terenuri în zona Gara Herăstrău/Barbu Vacarescu
În urma anunțului de pe 27 noiembrie 2017, în care compania comunica planurile de dezvoltare pentru perioada următoare, Globalworth anunță astăzi achiziția a două... Globalworth cumpără două terenuri în zona Gara Herăstrău/Barbu Vacarescu

În urma anunțului de pe 27 noiembrie 2017, în care compania comunica planurile de dezvoltare pentru perioada următoare, Globalworth anunță astăzi achiziția a două noi terenuri, ambele situate în zona Gara Herăstrău/Barbu Vacarescu din noul Central Business District al capitalei. Se așteaptă ca achiziția să fie finalizată în primul trimestru din 2018.

Unul dintre cele două terenuri achiziționate de companie este situat între clădirile Globalworth Plaza și Green Court B, fiind ultimul teren liber de pe strada Gara Herăstrău. Cel de-al doilea teren este situat în vecinătatea complexului de clădiri de birouri Green Court, deținut de Globalworth.

Investiția pentru ambele terenuri a fost de aproximativ 16 milioane de euro și se așteaptă să permită dezvoltarea unui spațiu comercial de aproximativ 40 000 mp., destinat în cea mai mare parte pentru birouri, sub rezerva aprobărilor relevante.

Anul 2017 a fost cu adevărat un an al schimbărilor pentru Globalworth. Sprijinul piețelor internaționale de capital, care ne-a permis să ne extindem baza de investitori, capitalul liber și capitalul internațional, alături de intrarea strategică pe piața poloneză, prin platforma GPRE, au reprezentat fără îndoială unele dintre cele mai importante etape în parcursul companiei. Achiziția anunțată astăzi reprezintă un pas important în continuarea misiunii noastre, de a poziționa Globalworth drept cel mai important investitor în piața de clădiri de birouri din regiune și partenerul de care chiriașii de înaltă calitate din regiune au nevoie, a declarat Dimitris Raptis, Deputy CEO și Chief Investment Officer despre noua achiziție și rezultatele companiei din acest an.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.