Keune Haircosmetics lanseaza o noua gama dedicata exclusiv barbatilor Keune Haircosmetics lanseaza o noua gama dedicata exclusiv barbatilor
Keune Haircosmetics, brand renumit pentru crearea si distribuirea produselor profesionale de ingrijire a parului in salon, lanseaza o gama dedicata exclusiv barbatilor, numita 1922... Keune Haircosmetics lanseaza o noua gama dedicata exclusiv barbatilor

Keune Haircosmetics, brand renumit pentru crearea si distribuirea produselor profesionale de ingrijire a parului in salon, lanseaza o gama dedicata exclusiv barbatilor, numita 1922 by J.M. Keune.

“Aceasta linie include produse profesionale, create precum un omagiu la adresa fondatorului companiei. Am identificat nevoia consumatorului pentru o gama exclusiv dedicata barbatilor. Procentul celor care isi doresc acest gen de produse nu se raporteaza doar la clientii Keune, ci este un fenomen pe care l-am descoperit in intreaga lume, in toate saloanele profesionale si in barber shop-uri”, spune Eelco Keune, co-proprietar al companiei si nepot al fondatorului acesteia.

“In acelasi timp, ne-am dorit foarte mult sa celebram mostenirea brandului nostru, care isi are radacinile in 1922. Totul a inceput ca un business de familie si asta consideram ca suntem si in 2017 o mare familie”, adauga el!

Fondatorul brandului, Jan Keune, a fost un tanar chimist din Amsterdam, care a pus bazele companiei sale in 1922. Gama nou lansata de produse pentru barbati nu numai ca ii poarta numele, dar si designul ambalajului produselor are ca si sursa de inspiratie sticlele de farmacie pe care Keune le folosea in momentul lansarii brandului.

Formulele produselor din aceasta gama sunt imbogatite cu creatina si, ca o subliniere a radacinilor olandeze, a fost adaugata canepa.

1922 by J.M. Keune include o selectie premium de produse de ingrijire, styling, pentru barba si pentru colorarea parului. Acestea reprezinta solutii personalizate, create special pentru a raspunde nevoilor barber shop-urilor din intreaga lume, dar in aceasi timp reprezinta si solutii recomandate pentru a fi incluse in regimul de ingrijire acasa, al barbatilor din toate colturile mapamondului.

1922 by J.M. Keune cuprinde produse de haircare (sampon, balsam si tratamente), produse pentru ingrijirea barbii, produse de styling atemporale si vopsele create special pentru barbati, ce se completeaza cu un activator.

Produsele 1922 by J.M. Keune sunt create exclusiv pentru saloane.

Keune Haircosmetics a fost fondata in 1922, de catre un tanar chimist olandez, Jan Keune. In farmacia sa din Amsterdam a fost creat primul produs.

Dupa 95 de ani de la lansare, Keune este un brand profesional de haircare, disponibil in peste 70 de tari, din toate colturile lumii. Compania are in continuare un patronat ce descende din familia fondatorului, fiind considerat in continuare un business de familie.

Produsele brandului sunt create cu grija, dragoste si pasiune, in Soest, Olanda. Toate gamele brandului sunt concepute pentru utilizarea in salon.

PS. O sa testam o parte din aceste produse si vom reveni cu detalii… in curand!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.