Ai poftă de paste bune? Știm noi unde le găsești! Ai poftă de paste bune? Știm noi unde le găsești!
În unele zile ai poftă de ceva bun, de ceva ce ai mai încercat și la care ți-a rămas gândul. Mie, recunosc, mi  se... Ai poftă de paste bune? Știm noi unde le găsești!

În unele zile ai poftă de ceva bun, de ceva ce ai mai încercat și la care ți-a rămas gândul. Mie, recunosc, mi  se întâmplă des, iar weekendul trecut m-am trezit cu gândul la un prânz cu paste bune. Nu am stat prea mult pe gânduri pentru că știam deja câteva locuri în care se mănâncă paste de nota 10. Am ales de data asta liniștea și am pornit către restaurantul Pasta din Floreasca, un mic bistrou aflat pe strada Tudor Ștefan, în apropiere de Piața Dorobaților. Cum a fost?

Excelent! De la atmosferă, la felurile recomandate de ei și la cele alese de noi, și până la servire și grija pentru client.

De cum intri în restaurant ești întâmpinat de personalul angajat și condus către o masă pe care o dorești. Ai opțiunea de a-ți lăsa hainele la cuier sau de a le lua cu tine pe spătarul scaunului. Locul este frumos amenajat, iar mesele sunt umplute la propriu cu… paste!

Meniu este destul de bine structurat, iar alegerea pe care o vei face este un prilej de a încerca paste pregătite ca în Italia. De noa 10!

Vremea ploioasă de afară ne-a deschis apetitul pentru un ceai și o ciocolată caldă, iar până să alegem pastele, ne-am delectat și cu un aperitiv. Și uite așa mi-am dat seama că aici am mâncat cea mai bună burrata din București (Burrata con Rucola e Pomodorini)! Porția este pentru două persoane, iar noi am combinat-o și cu un mic bol cu creveți în sos cu usturoi!

Pastele au fost cireașa de pe tort. Fiind un fan al brânzeturilor, am ales quattro formaggi, însă recunosc că alegerea Mihaelei… paste cu bucățele de carne de vită a fost mult mai bună! În ziua respectivă, pentru că eu voi rămâne fan quattro formaggi!

Am încheiat prânzul cu un esspreso italian, dar ce voiam să vă mai zic este că atât la pasta Floreasca cât și la Pasta de pe Calea Victoriei 26 (pe care l-am “testat” în vară) îți poți personaliza farfuria cu tipul de paste preferat. Poți să alegi Tagliolini, Pene, Linguini, Papardelle, etc.

Așa că, dacă aveți poftă de paste bune, mergeți pe încredere și testați cele două restaurante Pasta din București!

Pasta Floreasca

Pasta Calea Victoriei 26

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.