Tazovsky, vodka fără zahăr! Tazovsky, vodka fără zahăr!
Atunci când simți nevoia să te așezi undeva, să îți lași gândurile să se alinieze și să te simți confortabil, îți spui adesea că... Tazovsky, vodka fără zahăr!

Atunci când simți nevoia să te așezi undeva, să îți lași gândurile să se alinieze și să te simți confortabil, îți spui adesea că ai bea un pahar. Sunt zile care cer ca acel pahar să fie umplut cu o băutură pură, puternică, cu gust adevărat, nu?

Noi am descoperit, recent, o vodkă cu origini în Letonia, o țară recunoscută pentru puritatea apelor din adâncimile ei, dar și pentru tradiția în producția de băuturi alcoolice. Vorbim de o vodkă inspirată după rețeta originală rusească din care lipsește zahărul adăugat. Cool, nu?

Am aflat, ulterior, că este o vodkă distilată de 7 ori, o vodkă pură în care toate componentele sunt atent alese.

Tazovsky, căci despre ea este vorba, îndeplinește toate atributele care definesc o vodkă de calitate. Acest lucru se datorează faptului că în procesul de producție sunt folosite doar cereale fermentate natural și distilate de șapte ori, iar apa este extrasă de la mare adâncime. Prin fiecare distilare urmărită cu atenție se obține o băutură cu un grad de puritate ridicat.

Unii producători de vodkă optează pentru intervenția în procesul de producție pentru a altera gustul și adaugă, în consecință, zahăr. În cazul Tazovsky, nu se adaugă niciodată zahăr: este o băutură autentică, curată, cu gust adevărat.

Anul acesta, Tazovsky prezintă o nouă identitate vizuală și își propune educarea consumatorilor asupra atributelor ce definesc o vodkă cu gust adevărat. În plus, Tazovsky se bea ca atare, fără bătăi de cap!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.