Delia lansează bluze cu sarmale, cârnați, brânză, ceapă și cozonac Delia lansează bluze cu sarmale, cârnați, brânză, ceapă și cozonac
În preajma sărbătorilor, Delia pregătește o seride de surprize fanilor ei. Printre acestea se numără un nou site, www.deliaofficial.ro, și magazinul online https://shop.deliaofficial.ro/. Printre... Delia lansează bluze cu sarmale, cârnați, brânză, ceapă și cozonac

În preajma sărbătorilor, Delia pregătește o seride de surprize fanilor ei. Printre acestea se numără un nou site, www.deliaofficial.ro, și magazinul online https://shop.deliaofficial.ro/.

Printre cadourile interesante pentru toți cei care o urmăresc și o ascultă este o colecție specială de sweatshirts Limited Edition cu tematică de Crăciun. Așa cum și-a obișnuit publicul, colecția artistei este una surprinzătoare și plină de umor, pentru că inspirația a fost luată din… gastronomia românească.

Astfel, toți cei care vor cumpăra haine din noua colecție vor purta cele mai apreciate bucate pe care românii le pun pe masa de Crăciun: sarmale cu mămăliguță, cârnați, brânză, ceapă și nelipsitul cozonac.

Cele 4 sweatshirts puse în vânzare au fost alese dintre cele 9 modele create de Delia, pe care artista le-a postat pe pagina ei de Instagram, unde cei care o urmăresc au votat printurile care le-au plăcut cel mai mult.

Grafica pentru sweatshirts aparține lui Dimitri Caceaune și David Gal, iar producția a fost realizată de Lana. Doritorii le pot achiziționa online, de pe magazinul online.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.