Workshop Christmas Party la K’dor Flowers! Workshop Christmas Party la K’dor Flowers!
Zilele trecute am luat parte, alaturi de vedetele si bloggerii din Romania, la K’dor Flowers, pentru a invata sa realizam un aranjament florar, pefect... Workshop Christmas Party la K’dor Flowers!

Zilele trecute am luat parte, alaturi de vedetele si bloggerii din Romania, la K’dor Flowers, pentru a invata sa realizam un aranjament florar, pefect in prag de sarbatori. Ce a iesit?

K’dor Flowers, noua destinatie pentru flori si cadouri din Bucuresti, Calea Dorobantilor nr 109, a fost lansata oficial in seara de 30 noiembrie. La eveniment au participat persoane publice, bloggeri si jurnalisti, alaturi de floristul Gabriel Tomus.

Nume cunoscute precum Cosmina Pasarin, Giulia Anghelescu si Calina Roman au descoperit o florarie noua, cu un design modern  si elegant, precum si modalitatea de a-si realiza propriul lor aranjament floral. Fiecare dintre cei prezenti la eveniment si-au ales florile preferate si-au conceput cate un aranjament in stilul propriu si personal, pe care l-au si luat acasa pentru a se bucura de el.

In cadrul evenimentului atentia tuturor a fost atrasa de buchetele si aranjamentele spectaculoase de flori, create de designer-ul florist Gabriel Tomus.

Prin deschiderea florariei, K’dor Flower propune clientilor o experienta premium la cumpararea de flori la un pret corect. Stilul buchetelor Floria K’dor Flower este modern, indraznet si intotdeauna remarcabil, acest lucru fiind validat de toti cei care le calca pragul.

Parteneri media: mygiulia.ro, luxury, social ageda, denisradu.ro

Parteneri: Marionnaud, Blk, Sloop, Via Viticola Sarica Niculitel

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.