Davidoff lansează ediția limitată Davidoff Café Création Supérieure Azur Davidoff lansează ediția limitată Davidoff Café Création Supérieure Azur
În perioada sărbătorilor de iarnă, Davidoff lansează ediția limitată Davidoff Café Création Supérieure Azur, o compoziție deosebită obținută din regiuni de creștere exclusiviste, ce... Davidoff lansează ediția limitată Davidoff Café Création Supérieure Azur


În perioada sărbătorilor de iarnă, Davidoff lansează ediția limitată Davidoff Café Création Supérieure Azur, o compoziție deosebită obținută din regiuni de creștere exclusiviste, ce poate fi savurată doar o scurtă perioadă de timp.

Ediția din acest an invită consumatorii într-o călătorie a simțurilor pe tărâmurile Columbiei și ale Braziliei, unde apa, soarele și solul interacționează pentru a crea o adevărată capodoperă în materie de cafea.

Noua colecție reprezintă răsfățul absolut: boabele de cafea Arabica de cea mai bună calitate oferă o aromă deosebită cu un gust desăvârșit. Textura cafelei, extrem de plăcută, este completată de o aciditate elegantă și vivace datorită procesului de prăjire individuală a diferitelor soiuri de cafea.

După cum sugerează și numele, această capodoperă vine ambalată într-un design elegant, cu o paletă de culoare radiantă – albastru intens. Acest mod de ambalare transformă cafeaua Création Supérieure Azur într-un cadou perfect de Crăciun atât pentru iubitorii acestei băuturi, cât și pentru cei dragi.

Ediția limitată Davidoff Café Création Supérieure Azur este disponibilă în comerțul modern și tradițional în două variante: cafea instant (într-o cutie metalică) și cafea prăjită și măcinată, începând din noiembrie 2017 până în ianuarie 2018.

În fiecare an, Davidoff creează o delicatesă unică pentru cunoscătorii de cafea, propunându-și să onoreze cele mai bune amestecuri de cafea Arabica din regiuni de creștere exclusiviste, care pot fi savurate doar o scurtă perioadă de timp.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.