Cadoul perfect? Un Gift Voucher la Spa! Cadoul perfect? Un Gift Voucher la Spa!
In luna cadourilor daruieste cuiva drag un Gift Voucher de la Premier Spa si ii garantezi astfel o experienta unica de lux. Petrecand o... Cadoul perfect? Un Gift Voucher la Spa!

In luna cadourilor daruieste cuiva drag un Gift Voucher de la Premier Spa si ii garantezi astfel o experienta unica de lux. Petrecand o intreaga zi de rasfat la cel mai exclusivist Spa din Bucuresti, indiferent de ocazie, acea persoana se va simti speciala. In plus, daca te afli in dificultate si chiar ai epuizat ideile de cadouri pentru cei dragi, Premier Spa Gift Voucher se va dovedi alegerea perfecta.

Daca nu stii ce este Premier Spa, a sosit momentul sa afli ca este declarat cel mai bun Spa medical din Romania si unul dintre putinele Spa-uri wellness de 5 stele din Bucuresti.

Fiind dispus pe trei niveluri, are o suprafata de 3.000 mp, 20 de cabinete de tratament, 96 de proceduri disponibile si o multitudine de facilitati menite sa iti incante simturile si sa iti redea starea de bine: sauna, sauna finlandeza, biosauna, cabina Thalasso, frigidarium, dusuri emoționale cu efecte vizuale si sonore, piscina si hidropiscina, spa-bar.

Totodata, Premier Spa este detinatorul titlului de Best Medical Spa oferit de CIDESCO International, al carui obiectiv este acela de a oferi tratamente individualizate si personalizate in functie de dorintele voastre, intr-o atmosfera de rafinament extrem si relaxare.

Posibilitatea de a oferi terapii si proceduri diverse si complexe, aparatura de ultima generatie, profesionalismul si experienta echipei de terapeuti si specialisti, eficienta, seriozitatea si implicarea de care dau dovada in relatiile cu fiecare oaspete, ii recomanda ca fiind Best Medical Spa.

Pentru mai multe detalii sau pentru a achizitiona Premier Spa Gift Voucher, contacteaza echipa Premier Spa la 031 407 6010 sau marketing@premierpalace.ro.

Pentru servicii a caror valoare este mai mare decat suma inclusa pe voucher, diferenta va fi achitata la receptia Premier Spa, in numerar sau prin carte de credit.

Pentru servicii a caror valoare este mai mica decat suma inclusa pe voucher, diferenta nu va fi rambursata. Voucherul este valabil pentru 2 zile consecutive si are perioada de valabilitate 60 de zile de la data achizitionarii.

————————————————————————–

*Cardurile pot fi personalizate cu nume si prenume, la cerere.

** Cardurile sunt disponibile in urmatoarele variante: 150 lei, 250 lei, 350 lei si 500 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.