Fujitsu Forum Munchen 2017 a dezvaluit modul in care Digital Co-creation determina transformarea digitala Fujitsu Forum Munchen 2017 a dezvaluit modul in care Digital Co-creation determina transformarea digitala
Sub umbrela “Human Centric Innovation: Digital Co-creation”, Fujitsu Forum Munchen si-a deschis portile pentru un numar de peste 12.000 de vizitatori, dezvaluind modul in... Fujitsu Forum Munchen 2017 a dezvaluit modul in care Digital Co-creation determina transformarea digitala

Sub umbrela “Human Centric Innovation: Digital Co-creation”, Fujitsu Forum Munchen si-a deschis portile pentru un numar de peste 12.000 de vizitatori, dezvaluind modul in care Digital Co-creation determina transformarea afacerilor, reunind expertiza de business a clientilor cu tehnologia inovatoare pentru a aduce plus valoare.

Pe parcursul ultimului an, Fujitsu a realizat progrese notabile pe cele patru verticale strategice de business: Cloud, Internet of Things si Inteligenta Artificiala – toate aflate sub umbrela Cyber Security. Fujitsu Forum e evidentiat cele mai recente inovatii din aceste patru domenii principale de interes.

Cloud

În cloud, principala oportunitate de piata este constituita de Hybrid IT. Anticipand ca in urmatorii doi ani, jumatate dintre marile organizatii isi vor gestiona resursele IT prin intermediul serviciilor cloud, Fujitsu Cloud Service K5 s-a extins in regiuni ca Marea Britanie, Finlanda, Germania, Spania si America de Nord.

De asemenea, Fujitsu furnizeaza o noua capacitate de stocare privata dedicata, ce permite stocare locala a datelor chiar si pentru medii cloud private, publice sau virtuale – un pas important in conformitate cu reglementarile, precum Regulamentul General al Uniunii Europene vizand Protectia Datelor (GDPR).

Internet of Things

Una dintre tehnologiile care determina dezvoltarea cloud-ului este Internet of Things, domeniu in care Fujitsu propune inteligenta la noi niveluri, acoperind nivelul retelei periferice – aproape de senzori. Pentru a facilita implementarea acestei oportunitati de catre companii, Fujitsu introduce FUJITSU INTELLIEDGETM, ce asigura inteligenta la nivelul periferic al retelei. INTELLIEDGETM ia decizii inteligente in timp real la nivelul retelei periferice, pe baza celor invatate din cloud – si utilizeaza inteligenta artificiala pentru a colecta, prelucra si invata pornind de la datele generate de senzor, in vederea interconectarii tuturor informatiilor procesului de fabricatie digitala, de la concepere la productie si întretinere.

Inteligenta Artificiala

O tehnologie care merge mana în mana cu Internet Of Things este Inteligenta Artificiala (AI), ce continua sa deschida noi cai de interpretare a informatiilor de business. Fujitsu identifica un imens potential pentru AI in piata si se concentreaza in a oferi solutii clientilor sai pentru a raspunde oportunitatilor existente in piata.

Intelegand potentialul AI, Fujitsu a oferit solutii liderului producator de turbine eoliene Siemens Gamesa Renewable Energy o solutie informatica cu inteligenta artificiala (AI) pentru inspectia si controlul calitatii post-productie, care foloseste tehnologii ultramoderne de procesare a imaginilor si are capacitatea de învatare profundă

Solutia reduce timpul de inspectie a paletelor pentru turbine eoliene de la sase ore la doar o ora si jumatate, rezultand in reduceri substantiale de cost.

Cyber Security

Capacitatea organizatiilor de a functiona in lumea digitala depinde fundamental de o securitate informatica eficienta, esentiala pentru furnizarea de servicii digitale si pentru protectia marcii, veniturilor si increderii clientilor. Pentru a-si consolida solutiile oferite, Fujitsu a creat Global Cyber Security si continua sa dezvolte servicii de cyber security, inclusiv servicii avansate precum Cyber Threat Intelligence si Cyber Threat Analytics, bazate pe inteligenta artificiala si automatizare, pentru o protectie sporita si o reactie mai rapida in cazul producerii unor incidente de securitate.

Gabriel Pavel, Head of Fujitsu Balkans, spune: „Fujitsu Forum este ca in fiecare an o platforma de lansare a solutiilor inovative, iar sarcina noastra este de a selecta, adapta si implementa pe piata locala, impreuna cu partenerii, clientii si aliatii strategici, acele produse si solutii care aduc valoare adaugata. Dintre domeniile catre care ne indreptam atentia mentionez Sistemele Integrate PRIMEFLEX, Infrastructura Convergenta Nflex dezvoltata in parteneriat cu NetApp, dar si solutiile de retail”.

Fujitsu Romania consolideaza ecosistemul de parteneri prin dezvoltarea si extinderea Programului Select, ce presupune un set de actiuni channel-centric dezvoltate pe doua axe – Select Expert, program ce se bucura de o foarte mare dinamica si proaspat lansatul Select Start, program foarte bine primit de parteneri la doar 7 luni de la lansare.

Pentru anul viitor, domeniile focus pentru piata locala se vor axa pe produse si solutii pentru Datacenter, verticale de retail, financiar, uitilitati si solutii noi pentru sisteme de stocare si infrastructuri convergente.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.