Prune, Marțipan, Măr copt, Scorțișoară, Portocale și Banane, noile ingrediente Granini! Prune, Marțipan, Măr copt, Scorțișoară, Portocale și Banane, noile ingrediente Granini!
Prune, Marțipan, Măr copt, Scorțișoară, Portocale și Banane sunt ingredientele cu care Granini, brandul de sucuri necarbonatate din portofoliul United Romanian Breweries Bereprod (URBB),... Prune, Marțipan, Măr copt, Scorțișoară, Portocale și Banane, noile ingrediente Granini!

Prune, Marțipan, Măr copt, Scorțișoară, Portocale și Banane sunt ingredientele cu care Granini, brandul de sucuri necarbonatate din portofoliul United Romanian Breweries Bereprod (URBB), întâmpină sezonul rece, sub conceptul „Vis de Iarnă”. Acestea se găsesc în trei sortimente lansate anul acesta în ediție limitată pentru sezonul rece.

Granini urmează cursul unui trend internațional de armonizare al condimentelor, atât în amestecul cu fructe proaspăt stoarse, cât și în cazul băuturilor ambalate. Trio-ul de arome “Vis de Iarnă” au fost selectate de URBB pentru extinderea gamei Granini pe durata sezonului rece pe fondul feedback-ului pozitiv al consumatorilor români.

„Cu noua gamă «Vis de Iarnă» de la Granini dorim să completăm atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă și a momentelor petrecute în familie. «Vis de Iarnă» îmbină, într-un mod savuros, toate acele ingrediente de sezon, preferate de consumatorii noștri”, a declarat Paul Markovits, Marketing Vice-President, URBB.

Granini Portocale-Banane-Scorțișoară, cu un conținut de 50% fruct, aduce o combinație încântătoare de arome calde, specifice iernii. Mirosul portocalelor, suplețea bananelor și condimentarea sublimă a scorțișoarei, poartă consumatorul într-o poveste a copilăriei, la gura unui șemineu, în timp ce afară, zăpada se așterne liniștit.

Prune & Marțipan, este noutatea absolută lansată sub conceptul “Vis de Iarnă” de la Granini. Introdus în premieră în portofoliul de băuturi necarbonatate al URBB, Granini Prune & Marțipan face parte din categoria still drinks și este disponibil în varianta de 1,5L.

Măr Copt & Scorțișoară, este o sursă de delectare în oferta Granini, după feedback-ul excelent primit din partea consumatorilor români la debutul său pe piață, în iarna anului 2016. Combinația de măr copt în cuptor, cu scorțișoară, mirosul pe care acestea le emană și gustul dulce armonizează într-un mod feeric tabloul de sărbătoare al copiilor, veniți să se încălzească în casă, după o zi întreagă petrecută la săniuș.

Variantele Măr Copt & Scorțișoară și Prune & Marțipan pot fi servite atât reci, cât și încălzite, pentru a oferi și mai mult apropierea față de momentele frumoase, petrecute în familie, în așteptarea sărbătorilor de iarnă.

Sortimentele dedicate sezonului rece vin în completarea gamei, după ce, pe durata verii, Granini a lansat alte două arome speciale: Guava & Lime, respectiv Rodie & Aҫai.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.