Ce e nou pe Netflix România în decembrie! Ce e nou pe Netflix România în decembrie!
Cu peste 109 milioane de abonați din 190 de țări care se bucură zilnic de peste 125 de milioane de ore de seriale și... Ce e nou pe Netflix România în decembrie!

Cu peste 109 milioane de abonați din 190 de țări care se bucură zilnic de peste 125 de milioane de ore de seriale și filme, incluzând documentare și filme de lung metraj originale, Netflix vine în decembrie cu o serie de noutăți și pe piața locală. Noi am selectat câteva dintre ele și vi le spunem și vouă!

BRIGHT

Bright, primul blockbuster Netflix, are loc într-un prezent alternativ, în care creaturi magice trăiesc printre noi. Doi polițiști din L.A. intră în această luptă, unul dintre ei fiind chiar Will Smith.

THE CROWN, Sezonul 2

Sezonul al doilea din The Crown este aici – cu episoade săptămânale. Această dramă urmărește rivalitățile politice și viața personală a reginei Elisabeta a II-a, precum și evenimentele care au modelat a doua jumătate a secolului XX.

EL CHAPO, Sezonul 2

Ți-a plăcut Narcos? Acum este momentul lui ”El Chapo”. Acest serial dramatic spune povestea adevărată a ascensiunii, capturării și evadării faimosului baron mexican al drogurilor Joaquín ”El Chapo” Guzmán.

BILL NYE SAVES THE WORLD, Sezonul 2

După dezbateri despre încălzirea globală, roboți și alimente modificate genetic, Bill Nye e gata de un nou sezon. Premiat cu Emmy, el invită în fiecare episod experți și persoane celebre în laboratorul său pentru a discuta diverse teme științifice.

DARK, Sezonul 1

Patru familii caută cu disperare răspunsuri privind dispariția unui copil. Eforturile lor de a găsi vinovatul scot la iveală păcatele și secretele unui orășel.

MANHUNT: UNABOMBER

Având puține indicii, dar și o populație tot mai panicată, FBI-ul apelează la un nou gen de psiholog criminalist care să ajute la prinderea lui Unabomber.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.