Arval România lansează My Arval Mobile Arval România lansează My Arval Mobile
Arval România sărbătorește cea de-a unsprezecea aniversare pe piața locală lansând My Arval Mobile, o aplicație specială pentru toți clienții săi și pentru șoferii... Arval România lansează My Arval Mobile

Arval România sărbătorește cea de-a unsprezecea aniversare pe piața locală lansând My Arval Mobile, o aplicație specială pentru toți clienții săi și pentru șoferii vehiculelor din flota în leasing operațional. 

Noua aplicație este acum mai intuitivă, mai dinamică și mai ușor de utilizat, oferind funcții adaptate nevoilor de mobilitate ale utilizatorilor autovehiculelor: reactivitate, economie de timp și organizare optimizată.

My Arval Mobile – o aplicație concepută pentru a răspunde tuturor nevoilor utilizatorilor autovehiculelor Arval

Oferirea de informații actualizate și ușor de accesat este unul dintre cei mai importanți factori pentru o relație de succes între Arval și șoferi, deoarece un conducător auto conștient poate face cele mai bune alegeri pentru el și pentru mașină. My Arval Mobile a apărut ca cel mai bun răspuns la această situație, oferind o serie de facilități extrem de importante, cum ar fi:

  • My vehicle(Autovehiculul meu): întreaga gamă de informații practice despre mașină, inclusiv modelul mașinii, numărul de înmatriculare, consumul de carburant, data de încheiere a contractului, procedura de returnare a autovehiculului etc.;
  • Around me (In apropiere): geo-localizare și o funcție de căutare pentru cel mai apropiat service partener Arval pentru întreaga gamă de servicii, de la mentenanță și reparații ale caroseriei la gestionarea carburantului, anvelope și multe altele;
  • My services (Serviciile mele): un memento al serviciilor incluse în contract (asigurare, mentenanță, și asistență rutieră), întreaga listă a partenerilor de service și acces direct către Arval Servicii Clienți;
  • My digital wallet (Portofel digital): disponibilitate imediată a documentelor vehiculului (certificat de înmatriculare, card Arval, permis de conducere etc.).

Aplicația My Arval Mobile va fi actualizată în mod regulat pentru a putea fi adăugate funcții noi, solicitate de clienti, ce vor simplifica viața șoferilor. De exemplu, aplicația va putea oferi plăți directe pentru carburant, localizarea celor mai apropiate parcări sau alte funcții similare, totul în întâmpinarea nevoilor exprimate de clienți. Cu aplicația My Arval Mobile, conducatorul auto este poziționat în centrul strategiei Arval, având ca obiectiv oferirea unei experiențe îmbunătatite. Aplicația My Arval Mobile poate fi descărcată gratuit atât pe dispozitivele cu iOS, cât și pentru Android.

”Trăim în era digitală iar nevoia unui flux de date și informații consistente este în continuă creștere pe piața leasingului operațional. Aplicația My Arval Mobile este soluția pe care specialiștii noștri au propus-o pentru o abordare mai prietenoasă, mai modernă, mai aproape de nevoile utilizatorului și suntem încântați că această soluție inovatoare a venit la timp pentru cea de-a unsprezecea aniversare în România. Aplicația oferă o experiență complet nouă prin introducerea unor funcții pentru accesarea mai rapidă a serviciilor Arval, oferind conducătorilor auto informațiile și documentația specifică autovehiculelor de care au nevoie, când și unde au nevoie”, declară Dan Boiangiu, Director General Arval România. 

Arval, 11 ani pe piața locală

Având un număr de 8400 de vehicule în leasing operațional cu servicii incluse, Arval România și-a consolidat în 2017 poziția de jucător extrem de important pe piața locală de leasing operațional. Rezultatele acestei perioade se văd printr-o creștere semnificativă în comparație cu ultimii ani, pe măsură ce portofoliul clientului este în plină ascensiune, companii importante alegând serviciile de leasing operațional ale Arval.

Fondată în 1989 şi deţinută în totalitate de către BNP Paribas, compania ARVAL este specializată în leasing operaţional cu servicii incluse. ARVAL oferă clienţilor săi – profesionişti, companii mici şi mijlocii cât şi corporaţii internaţionale – soluţii customizate care optimizează mobilitatea angajaţilor lor şi externalizează riscurile asociate managementului parcurilor auto.

Expertiza şi calitatea serviciilor, care sunt, de altfel, fundamentul promisiunii ARVAL către clienţi, sunt livrate în 28 de ţări, cu peste 6,400 de angajaţi. Flota totală deţinută de ARVAL în întreaga lume ajunge la 1,028,142 de autovehicule (decembrie 2016).

ARVAL este fondatorul Element-ARVAL Global Alliance, una dintre alianţele strategice cu cea mai îndelungată prezenţă pentru industria de fleet management şi liderul mondial cu 3 milioane de autovehicule în 50 de ţări. În interiorul BNP Paribas, ARVAL este parte integrantă din Retail Banking.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.