UPC dă un restart magazinelor sale! UPC dă un restart magazinelor sale!
Zilele trecute, am ajuns în magazinul UPC din București, de pe Titulescu. Am descoperit, cu ocazia asta, că tot magazinul a fost remodelat. Super!... UPC dă un restart magazinelor sale!

Zilele trecute, am ajuns în magazinul UPC din București, de pe Titulescu. Am descoperit, cu ocazia asta, că tot magazinul a fost remodelat. Super!

Altfel spus, din luna septembrie, UPC România a lansat un nou concept de magazine pentru susținerea noii identități vizuale a companiei și a noii promisiuni de brand: „Bucură-te de fiecare moment”, despre care am scris și eu aici.

Am tras cu ochiul prin magazin și acum îmi dau cu părerea.  La o primă vedere, noul design al magazinului permite o mai bună interacţiune cu produsele UPC, în cadrul unei zone “demo”. M-am jucat și eu nițel, dacă tot am intrat aici, și vă pot spune că pot fi testate cele mai noi produse şi servicii UPC de internet și TV, având la dispoziție touch-screen-uri prin care puteți avea acces la informațiile de care sunt interesați.

În plus, o notă bună din partea mea merge către zona dedicată pentru așteptare. Aș putea să spun că recreează atmosfera unei case cu spațiu de joacă pentru copii și permite o fluidizare mai bună a traficului clienților din magazin.

Cei de la UPC mi-au spus că design-ul susține strategia de brand, fiind mult mai modern și mai colorat și îmbunătățește experiența clienților companiei prin intermediul beneficiilor pe care UPC le pune la dispoziție.

Tot de la ei știu că UPC România este prima țară din Regiunea CEE a Liberty Global care implementează acest concept modern, de ultimă generație, și care combină simplitatea cromatică cu materialele sofisticate în concordanță cu noua identitate a brandului.

Așadar, de acum înainte, toți cei care vor călca pragul magazinelor UPC care deja au implementat acest nou concept vor fi întâmpinați de o atmosferă caldă și familială. Bonus de la mine și pentru personalul angajat, care nu părea scorțos după cele 2 minute în care am interacționat.

UPDATE: În lunile următoare, proiectul va fi extins în mai multe etape, în alte orașe din țară. Până acum se bucură de noul design magazine UPC din București, Ploiești, Cluj, Timișoara, Iași, Brăila, Constanța.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.