Reduceri până la 90% de Black Friday la produse naturiste de pe Vegis.ro, pe 17 noiembrie Reduceri până la 90% de Black Friday la produse naturiste de pe Vegis.ro, pe 17 noiembrie
Magazinul online de produse naturiste Vegis.ro pregătește reduceri de până la 90% la produse naturiste. Reducerile vor fi valabile pe 17 noiembrie, în cadrul... Reduceri până la 90% de Black Friday la produse naturiste de pe Vegis.ro, pe 17 noiembrie

Magazinul online de produse naturiste Vegis.ro pregătește reduceri de până la 90% la produse naturiste. Reducerile vor fi valabile pe 17 noiembrie, în cadrul celui mai mare Black Friday demarat de Vegis.ro până acum.

„Toamna este sezonul în care oamenii caută soluții pentru creșterea imunității, pentru o dietă energizantă și combaterea afecțiunilor specifice sezonului rece, precum gripa și răceala. Toamna este momentul în care corpul are nevoie de suplimente, de superalimente și o mai mare atenție la aportul de vitamine, minerale și antioxidanti. De aceea, de Black Friday, pe Vegis.ro românii vor găsi produse pentru menținerea sănătății în sezonul rece, dar și pentru un stil de viață sănătos în general. De la celebra miere de Manuka, la produse apicole, produse bio, alimente și superalimente, vor fi surprinși cu reduceri până la 90%” –declară Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare și Fondator Vegis.ro

Oferta din campania Black Friday 2017 pe Vegis.ro include produse din top cele mai vândute, precum mierea de Manuka, uleiul de cocos, produsele apicole și remedii precum Antioxivita, Citromicina, sau produse apicole dedicate imunității copiilor.

Produse care vor beneficia de ofertă: produse bio (până la 90% discount), produse apicole (până la 40% discount), cosmetice (până la 50% discount), alimente (până la 50% discount): batoane proteice, gemuri și dulcețuri, fructe uscate, nuci, alune, condimente și multe altele. În plus, chiar și pachetele 1+1 vor avea reduceri între 15% – 90%.

Anul acesta Vegis.ro include în Black Friday un stoc de peste 20.000 produse, din toate categoriile, printre care și produse românești care beneficiază de reduceri speciale. Peste 800 de produse dintre cele 5000 listate pe Vegis.ro beneficiază de reduceri până la 90%.

Toate reducerile de pe Vegis.ro vor fi disponibile pe 17 noiembrie pe www.Vegis.ro și anunțate în premiera abonaților la newsletter.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.