Patru chefi de succes în bucătăria ,,Chefi la cuțite” în cea de-a cincea confruntare pe echipe Patru chefi de succes în bucătăria ,,Chefi la cuțite” în cea de-a cincea confruntare pe echipe
Urmează o ediție cu surprize în bucătăria ,,Chefi la cuțite”, căci seara de luni îl va aduce pe platoul emisiunii pe unul dintre chefii... Patru chefi de succes în bucătăria ,,Chefi la cuțite” în cea de-a cincea confruntare pe echipe

Urmează o ediție cu surprize în bucătăria ,,Chefi la cuțite”, căci seara de luni îl va aduce pe platoul emisiunii pe unul dintre chefii care i-a surprins pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în etapa jurizărilor pe nevăzute.

Începând cu ora 20:00, Henrik Sebok își va face apariția în fața concurenților și a prietenilor săi, iar rolul său în cea de-a cincea confruntare pe echipe va fi dezvăluit mâine seară: ,,ne așteptam la desert, iar pe ușă a intrat el, cireașa de pe tort, afirmă cu zâmbetul pe buze căpitanul echipei mov, ,,nu o să avem deloc o viață usoară!.

Chefii sunt mai hotărâți ca oricând să câștige probele, pentru că fiecare eliminare duce concursul mai aproape de finală, iar Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor să fie reprezentați de cei mai buni bucătari.

Orgoliile își spun cuvântul mâine seară, iar replicile tăioase dintre ei sunt exemplul că spiritul de competiție nu pălește în fața prieteniei celor trei: ,,Vine furtuna, astăzi o vedeți pe prima, suntem o forță a naturii”, declară chef Cătălin Scărlătescu. Determinarea echipei portocalii este dublată de zâmbetul ultimei probe câștigate, când au reușit să obțină majoritatea voturilor, cu doar trei oameni rămași la bancul de lucru.

Portocala mecanică, sau ,,eroii de la Termopile”- cum i-a denumit chef Dumitrescu pe învingătorii echipei sale, își propune ca mâine seară să mizeze la fel de mult pe profilul degustătorilor și să nu mai piardă niciun coechipier. Nici chef Bontea nu se lasă mai prejos și declară că își dorește să câștige toate probele alături de cei șase bucătari experimentați pe care îi are, pentru ca finala să poarte culoarea echipei verzi.

Astă seară, de la ora 20:00, telespectatorii Antenei 1 vor fi martorii unui spectacol culinar – cine va rămâne în competiție, dar și cine va pleca acasă vom afla luni seară într-o nouă ediție a celei mai iubite emisiuni ,,Chefi la cuțite”.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.