Chic Ville aduce atmosfera de Crăciun în magazinele sale Chic Ville aduce atmosfera de Crăciun în magazinele sale
Chic Ville dă startul sezonului de Crăciun cu peste 1000 de piese noi și se adresează persoanelor cu gusturi deosebite, iubitoare de obiecte cu... Chic Ville aduce atmosfera de Crăciun în magazinele sale

Chic Ville dă startul sezonului de Crăciun cu peste 1000 de piese noi și se adresează persoanelor cu gusturi deosebite, iubitoare de obiecte cu personalitate, a căror timp este prețios și care vor să achiziționeze toate cadourile pentru cei dragi cu o singură vizită.

Starul este colecția Venezia din ceramică fină, produsă într-unul din cele mai importante fabrici din Europa. Colecţia în stil Shabby Chic spune povestea unor evenimente elegante, pentru persoane cu stil desăvârșit și gusturi alese. Design-ul acestei colecţii este elegant, cu nuanţe delicate şi modele dantelate, scoase în evidenţă de note antichizate. Este excelentă pentru mese de sărbătoare, fiind formată din boluri, ceşti, farfurii, platouri şi suporturi de tort, disponibile în nuanţe de ivory si orchidee.

Pentru anul acesta, Chic Ville vine cu o ofertă și pentru clienții corporate. Cererea din anii trecuți ne-a încurajat să avem o zonă de cadouri specifice, diversificată ca material, preţ şi dimensiuni, adaptat atât colegilor de birou, cât şi partenerilor de business.

Dorim să aducem bucuria sezonului de iarnă pentru membrii comunității chic și să îi scutim de efortul pe care îl poate reprezenta achiziționarea cadourilor pentru familie, colegi sau parteneri de afaceri. Avem deja un portofoliu de câteva mii de piese la care se adaugă peste 1000 de decorațiuni pentru sezonul de Crăciun. Ne dorim să întâmpinăm toate gusturile cu cadouri pentru diverse pasiuni și decorațiuni interioare în stil vintage, fancy, Shabby Chic, clasic și rustic. Pentru cei care doresc să ofere o experiență de shopping inedit, avem la dispoziție carduri cadou pentru toate bugetele” – a accentuat Eva Lazar, marketing project manager la Chic Ville.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.