Zen Sushi Nordului, un nou restaurant japonez în peisajul gastronomic bucureștean Zen Sushi Nordului, un nou restaurant japonez în peisajul gastronomic bucureștean
Joi, 2 Noiembrie 2017, mai multe vedete și oameni din media au luat parte la o cină de degustare în cadrul celui mai nou... Zen Sushi Nordului, un nou restaurant japonez în peisajul gastronomic bucureștean

Joi, 2 Noiembrie 2017, mai multe vedete și oameni din media au luat parte la o cină de degustare în cadrul celui mai nou restaurant din Soseaua Nordului al Capitalei: Zen Sushi Nordului. 

Cel de-al cincelea restaurant Zen Sushi din București, inaugurat oficial in luna noiembrie, se află în apropiere de Nicolae Caramfil (in apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu), pe strada Cretei, nr. 3.  

Calitatea si prospetimea ingredientelor, talentul si priceperea bucatarilor va vor oferi la Zen Sushi o experienta culinara unica intr-un spatiu cu design minimalist, predominat de culori deschise si accente minimaliste, care induc o atmosfera placuta si relaxanta. 

Experienta Zen in arta culinara pleaca de la premiza ca mancarea este mai buna atunci cand este preparata din cele mai proaspete ingrediente, atent selectionate.

Restaurantul este deschis incepand cu ora 12.00 si pana la ora 23.00, iar duminica de la ora 13.00 si pana la 22.30. Printre vedetele care au dat curs invitatiei de a participa la deschiderea celui de-al cincelea restaurant Zen Sushi s-au numărat Delia Matache, Antonia, Anda Adam, Giulia Huidu, Gina Pistol, Dorian Popa, Lili Sandu, Silviu Tolu, Ileana Lazariuc, Codin Maticiuc, Andrei Vulpescu, Tania Budi, Xonia, Otrava, Alina Tanase, Diana Enciu, Catalin Botezatu, Damian Draghici, Alex Velea, Laura Lazar, Monica Odagiu, Speak, Flick, Stefania Cristina, George Pistereanu, Sonny Flame, Razvan Popescu, Silvia Popescu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.