HTC a lansat două noi super smartphone-uri: U11+ și U11 life! HTC a lansat două noi super smartphone-uri: U11+ și U11 life!
Zilele trecute am reușit să pun mâna pe noile smartphone-uri lansate de HTC: U11 + și U11 life. În cele aproape 30 de minute... HTC a lansat două noi super smartphone-uri: U11+ și U11 life!

Zilele trecute am reușit să pun mâna pe noile smartphone-uri lansate de HTC: U11 + și U11 life. În cele aproape 30 de minute de butonat avute la dispoziție, am reușit să îmi fac o bună impresie despre U11 + care vine cu un ecran mai mare, design extraordinar de subțire, cu suprafața lichidă translucidă, și toate inovațiile pe care le aștepți de la HTC. În plus, acesta dispune de o baterie mai rezistentă și … mai multă distracție. În paralel, noul HTC 11 life vine cu Edge Sense cu Squeeze, camere foto uimitoare, design rezistent la intemperii, căști USonic cu anularea zgomotului și experiența Android pură, creată de Google.

Dar să le luăm pe rând. Smartphone-ul nu este doar un simplu telefon și asta știm cu toții. În ultimii ani, vrem să facem tot mai multe cu telefonul: să vizionăm mai multe videoclipuri, să jucăm mai multe jocuri, să facem mai multe poze, să împărtășim mai multe experiențe de viață.

Iar pentru cei care-și doresc mereu mai mult, HTC a lansat noul HTC U11+, care “strânge” și mai multă baterie alături de un ecran mai mare într-un dispozitiv mai subțire.

Noul HTC U11+ supradimensionează popularul model HTC U11 cu un ecran de 6 inch, un acumulator gigantic și multe altele, totul într-o carcasă cu suprafață lichidă, mai subțire chiar și decât HTC U11.

Pe scurt, noul HTC U11+ te lasă să te bucuri și mai mult de viață, cu:

  • Un ecran mai mare pe un dispozitiv mai mic: un ecran de 6 inch, cu o rată de aspect de 18:9, înseamnă că noul HTC U11+ va deveni modul tău preferat de a privi filme și a te juca – și asta rămânând la dimensiuni confortabile de ținut în mână.
  • Faci mai mult din toate, mai mult timp: un acumulator de 3.930 mAh pe care te poți baza, ca să fii liniștit în timp ce faci lucrurile preferate mai mult timp.
  • Edge Sense e cel mai bun de până acum: E simplu să folosești noul HTC U11+ cu o singură mână, datorită funcției Edge Launcher, ce-ți permite să accesezi notificările și toate aplicațiile cu o singură mână, și funcției Edge Sense, ce-ți permite să strângi telefonul în mână pentru a iniția cele mai folosite acțiuni utile.
  • Forțează limitele design-ului: Spatele elegant din sticlă translucidă îi conferă un aspect încântător și intim.
  • A adăugat și mai multe: Camere foto uluitoare, asistenți vocali inteligenți, cel mai puternic HTC BoomSound, cu 30% mai mult volum, căștile audio HTC USonic cu Anulare Activă a Zgomotului, design cu suprafață lichidă și rezistență la intemperii certificată IP68, precum și cea mai recentă experiență Android Oreo™, cu puterea Qualcomm.

Ecranul de 6 inch al noului HTC U11+ vă transformă telefonul în modul favorit de a viziona filme și a te juca, iar rata de aspect de 18:9 permite ecranului să ți se potrivească în palmă confortabil. Conținutul prinde viață pe ecranul colorat DCI-P3. Susținut de Qualcomm® Snapdragon™ 835 Mobile Platform cu X16 LTE, noul HTC U11+ suportă și video HDR10, pentru imagini vii ce te vor captiva. Având unul dintre cele mai mari acumulatoare de până acum, noul HTC U11+ durează cu 30% mai mult.

Edge Sense

HTC U11+ dispune de aclamata și revoluționara tehnologie Edge Sense. Cu o simplă strângere poți lansa camera foto și face poze, poți activa un asistent vocal, poți deschide orice aplicație, și multe altele.

Nu doar că poți face fotografii cu Edge Sense, dar îl poți seta și să-ți deschidă aplicația favorită, precum Hărți Google sau Muzică Google, și să folosești aproape orice funcție din ea, tot cu o strângere.

Cu o strângere deschizi Edge Launcher, personalizat pentru acces facil și rapid la aplicațiile, contactele și setările tale rapide preferate.

Poți folosi Edge Sense și pentru a accesa Asistentul Google Assistant sau Amazon Alexa2. Nu e nevoie să rostești “OK Google” sau “Alexa”; doar strânge și pune întrebarea pentru a primi imediat rezultate.

În China, HTC U11+ este echipat cu Baidu DuerOS, actualizat cu funcții noi de căutare precum rețete locale, cerințe pentru admiterea la școli din zonă, stații de incărcare pentru VE, și multe altele. Poți chiar activa vocal Baidu DuerOS, chiar și cu ecranul stins.

Camere foto uimitoare

Noul HTC U11+ este echipat cu o cameră foto și mai bună decât HTC U11, care primise remarcabilul scor DxOMark Mobile de 903. Îmbunătățirile aduse noului HTC U11+ te vor răsplăti cu o claritate și calitate spectaculoase ale imaginii.

Autofocalizarea cu detecție a fazei full-sensor de pe noul HTC U11+ este aceeași tehnologie de pe camerele foto DSLR de top, iar tehnologia HDR Boost produce fotografii dinamice, fără a încetini telefonul.

Noua cameră foto frontală de 8 MP încorporează aceleași puternice tehnologii HDR Boost și de reducere a artefactelor, precum camera foto principală. Poți face selfie-uri grozave, cu detalii precise și culori vii, chiar și la lumină scăzută.

Noul HTC U11+ îți oferă aceeași calitate video premiată precum cea de pe HTC U11. Autofocalizarea UltraSpeed surprinde videoclipuri clare ale momentelor importante, iar funcția Acoustic Focus cu înregistrare audio de 360° te aduce în mijlocul acțiunii.

Sunet puternic

Cu HTC BoomSound și căștile audio HTC USonic, te poți bucura de sunet puternic, oriunde ai fi. De fapt, BoomSound de pe HTC U11+ are cel mai ridicat volum de până acum pe un smartphone – cu 30% mai tare decât HTC U11, cu sunet mai bogat și dynamic range mai bun, cu mai puține distorsiuni.

Pentru cea mai bună experiență auditivă, căștile HTC USonic îți cartografiază urechea internă cu ajutorul unei tehnologii similare sonarului, și îți croiesc sunetul pe măsura ta.

Funcția avansată de Anulare Activă a Zgomotului, încorporată în căștile audio HTC USonic, monitorizează automat nivelul sonor ambiental, ajustând rapid sunetul pentru a compensa noile zgomote sau perturbări.

Aspect și senzație fără egal

Noul HTC U11+ are același design atrăgător și premiat, cu suprafață lichidă, precum HTC U11. Culorile includ luciosul Ceramic Black, atrăgătorul Amazing Silver, și nemaiîntâlnita culoare Translucent Black.

Prin Translucent Black, HTC sperasa depășeasca din nou granițele design-ului, oferindu-ți o carcasă spate nouă, de un negru elegant translucid, cu un aspect încântător și intim. Admiră frumusețea pură internă a noului HTC U11+, căci poți privi direct în inima telefonului, și ai un gradient unic de culoare ce adaugă o adâncime misterioasă și exprimă adevărata măiestrie.

Cu o certificare de rezistență la praf și apă de IP68, noul HTC U11+ este creat pentru a fi protejat, indiferent de intemperiile pe care ți le aruncă înainte viața.4

HTC U11+ include husa HTC U11+ Clear Shield. Creată pentru a funcționa perfect împreună cu Edge Sense, husa îți permite să strângi și să interacționezi cu telefonul oricând, lăsându-l frumusețea la fel de vizibilă, dar fiind totodată protejat, suplu dar sigur, de stricăciuni, mizerie și praf.

Noul HTC U11 life îți aduce cele mai bune inovații ale lui HTC U11, și chiar mai mult:

  • Edge Sense, dimensiunea viitorului în domeniul interacțiunii prin atingere, ce îți permite să strângi noul HTC U11 life pentru a lansa cele mai folosite aplicații, inclusiv Asistentul Google.
  • Camere foto uimitoare, cu Phase Detection Autofocus și HDR Boost pe camera foto principală de 16 MP, pentru fotografii mai clare și mai rapide, și sensibilitatea UltraPixel la lumină pe camera foto frontală de 16 MP, pentru selfie-uri extraordinare, chiar și la lumină scăzută. Fotografii Google este galeria implicită, oferindu-ți stocare gratuită și nelimitată pentru fotografii și videoclipuri de calitate.
  • Design durabil și rezistent la intemperii al suprafeței lichide, încorporând o carcasă spate din sticlă acrilică, ce transformă lumina cu fiecare mișcare – chiar și pe ploaie, zăpadă sau praf, având o rezistență la praf și apă certificată IP67.
  • Căști audio HTC USonic incluse, pentru cea mai personală experiență auditivă de pe un smartphone, ce se adaptează urechilor tale, plus Anularea Activă a Zgomotului încorporată.
  • Ești la curent cu Google prin Android One – bucură-te de cea mai recentă actualizare a sistemului de operare Android, Oreo, chiar din cutie, oferindu-ți cea mai bună experiență software de la Google.

Edge Sense

Noul HTC U11 life dispunde de apreciata noastră tehnologie inovatoare, Edge Sense. Cu o simplă strângere, poți lansa camera foto și face poze, poți rezolva probleme cu ajutorul Asistentului Google3, poți lansa orice aplicație, și multe altele.

Nu doar că poți face fotografii cu Edge Sense, dar o poți seta și pentru a deschide aplicația ta preferată, de pildă Hărți Google sau Muzica Google, și strânge pentru a folosi cam orice funcție din cadrul acesteia.

Poți strânge Edge Sense pentru a accesa Asistentul Google. Găsește un restaurant, verifică scorul meciului, și nu numai. Nu e nevoie să spui “OK Google” dacă nu vrei. Doar strânge și pune întrebarea pentru a primi imediat rezultate.

HTC USonic

Pentru o experiență la fel ca pe vârful de gamă HTC U11, HTC USonic îți oferă automat Anularea Activă a Zgomotului, sunet pe 24 de biți de calitate certificată Hi-Res Audio, și capacitatea de a acorda sunetul cu auzul tău unic.

Căștile audio HTC USonic îți cartografiază urechea internă, cu ajutorul unei tehnologii avansate, similare sonarului, apoi adaptează profilul de sunet auzului tău unic.

HTC USonic încorporează Anularea Activă a Zgomotului, ce reduce distragerile din jurul tău, pentru ca tu să te poți dedica muzicii, videoclipurilor sau jocurilor tale. Funcția lucrează automat, monitorizând continuu nivelurile sonore ambientale și adaptându-se rapid la noi zgomote sau interferențe.

Camere foto

Camera foto principală de 16 MP a noului HTC U11 life include și Phase Detection Autofocus (PDAF) pentru o focalizare super-rapidă, fără blur, și HDR Boost, pentru o plajă dinamică de expunere mai largă.

HDR Boost, introdus prima dată pe HTC U11, îți aduce toate beneficiile HDR-ului, fără întârzieri. HDR Boost îți oferă imagini mai clare și echilibrate, suprinzând multiple imagini ce măsoară cele mai întunecate umbre și cele mai luminoase puncte, fără încetiniri. Sunt incluse și înregistrarea video 4K și tehologia Temporal Noise Reduction, pentru videoclipuri mai fine și vii.

Camera foto frontală de 16 MP îmbină detaliile de înaltă de rezoluție cu sensibilitatea la lumină UltraPixel, pentru selfie-uri strălucitoare, fie zi sau noapte. Și folosește aceleași funcții puternice HDR Boost și de reducere a artefactelor precum camera foto principală.

O experiență simplă, securizată și proaspătă, creată de Google

Noul HTC U11 life îți aduce din start tot ce-i mai bun din Android, fiindcă e un telefon Android One. Bucură-te de toate funcțiile Android Oreo™ direct din cutie, precum un telefon securizat, cu aplicațiile tale favorite de la Google, ca YouTube, Asistentul Google, Hărți și nu numai.

În plus, experiența software Android One este simplă, ușor de navigat și de personalizat Mai inteligent, mai rapid, mai puternic și mai cool ca niciodată, Oreo îți optimizează performanța bateriei, pentru ca tu să poți face mai mult din ceea ce-ți place.

Noul HTC U11 life folosește puterea Qualcomm® Snapdragon™ 630 Mobile Platform pentru a-ți oferi performanța pe care o aștepți din partea unui procesor mobil de vârf: grafică cu claritate de cristal, streaming fără întreruperi de filme HD, viteze amețitoare pe wireless și baterie ce durează.

Prin comparație cu HTC 10, ai cu aproape 2 ore mai mult timp de redare video, 20 de ore de muzică la difuzor, 14 ore de redat muzica la căști sau aproape 2 ore de navigare web prin Wi-Fi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.