Noi trenduri în colecția de toamnă-iarnă 2017-2018 a TEZYO Noi trenduri în colecția de toamnă-iarnă 2017-2018 a TEZYO
Selecția TEZYO pentru sezonul de toamnă-iarnă 2017-2018 oferă o varietate mare de articole de încălțăminte si accesorii și aduce clienților săi cele mai fresh... Noi trenduri în colecția de toamnă-iarnă 2017-2018 a TEZYO

Selecția TEZYO pentru sezonul de toamnă-iarnă 2017-2018 oferă o varietate mare de articole de încălțăminte si accesorii și aduce clienților săi cele mai fresh trenduri si influențe din moda momentului. Mizând pe diversitate și calitate, selecția produselor pentru se remarcă prin materiale adecvate sezonului, accesorii metalice, broderii și aplicații prețioase – detalii precum perlele si fundele oferă note elegante și un aer șaizecist extrem de modern.

Toamna aceasta, TEZYO își dorește să fie cu adevărat consultantul tău de stil și te ajută să iei cele mai bune decizii în ceea ce privește construirea ținutelor tale. Mizăm pe autenticitate, încurajăm libertatea de exprimare și venim cu o gamă diversă de produse, pentru ca tu să te poți bucura de această experiență și pentru a avea întotdeauna o multitudine de opțiuni.

TRENDURILE TOAMNĂ-IARNĂ la TEZYO

Străluciri metalice

Toamna aceasta, pantofii și accesoriile în nuanțe metalizate sunt o puternica declarație de stil. Având în spate o puternică inspirație rock ‘n roll, fiecare piesă aduce un plus de strălucire ținutelor tale. Selecția Tezyo însumează piese potrivite atât ținutelor de seară, elegante, cât și ținutelor mai relaxate, de tip casual sau sport.

Accente brodate

Pantofii și accesoriile brodate vorbesc despre eleganța clasică, despre rafinament, despre grija pentru detalii și elementele care pot face diferența. Aplicațiile de țesături delicate și accentele de strălucire sunt detaliile care pot face diferența într-o ținută. Broderiile implică diverse melanjuri sau jocuri cromatice, care fac ca fiecare piesă să devină un item realmente prețios, care poate oferi oricărei ținute un aer sofisticat și bine dozat.

Aplicații perlate

Anii ’60 dictează trendurile actuale. Câteva dintre elementele recognoscibile ale acestui curent sunt botul rotunjit al pantofului, tocul gros, dar și aplicațiile de perle. În această toamnă, TEZYO readuce la viața curentul șaizecist, în special prin aplicațiile de perle. Această perioadă iconică continuă să inspire puternic prin prețiozitatea pe care detaliile o aduc oricărei piese, aerul glamour, seducător și sofisticat.

În România TEZYO este parte a grupului Otter Distribution și este prezent în toate locațiile cheie din marile orașe, în marile centre comerciale, înglobând 18 magazine multibrand în România și 3 internaționale.

Magazinul multibrand TEZYO oferă o selecție de branduri internaționale, precum Geox, Aldo, Clarks, Epica, Otter, Le Colonel, Epica, Le Coq Sportif, Bugatti. În fiecare dintre magazinele Tezyo se regăsesc pantofii potriviți oricărui stil sau oricărei ocazii, dar și accesorii care să completeze perfect fiecare ținută. TEZYO este un magazin multistil, în colecțiile sale veți descoperi fie pantofi eleganți, realizați impecabil, fie pantofi ideali pentru ținutele urbane, fie pantofi casual.

TEZYO este un concept de magazin multibrand, urban și fresh, dezvoltat de OTTER Distribution, care dorește să vină în întâmpinarea publicului preocupat de a-și pune în evidență propriul stil cu produse și branduri de încălțăminte cu personalitate și atitudine.

TEZYO oferă o varietate mare de articole de încălțăminte si accesorii; în magazinele TEZYO puteți găsi branduri precum: Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Converse, Emu, Ugg, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Le Pepe, Image, New Balance, Nike, Hugo Boss, Calvin Klein.

Produsele oferite de magazinele TEZYO se adresează atât femeilor și bărbaților, cât și copiilor. În acest an, rețeaua TEZYO s-a extins la 18 magazine în România și 3 internaționale.

Acestea se găsesc în cele mai importante complexe comerciale din tara: București (Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni, Promenada si Park Lake si Sun Plaza), Iași (Palas Shopping Mall), Constanța (City Park Mall) ,Timișoara (Shopping City si Iulius Mall), Baia Mare (Vivo!), Brașov (Coresi Shopping Resort), Bacău (Arena Mall), Cluj Napoca (Iulius Mall si Vivo!), Galați (Shopping City), Pitești (Vivo!Pitesti Shopping Center), Ploiesti (Ploiesti Shopping City), Suceava (Shopping City), Brno (Olympia Centrum), Vienna (Donauzen­trum Mall) si Praga (Centrum Chodov)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.