“Visuri la cheie” a ridicat o casă pentru un campion la scrimă și pentru fratele lui “Visuri la cheie” a ridicat o casă pentru un campion la scrimă și pentru fratele lui
Miercuri seară, echipa Visuri la cheie a construit o casă pentru un campion la scrimă, Răzvan Stănescu, și pentru fratele lui, dar a renovat... “Visuri la cheie” a ridicat o casă pentru un campion la scrimă și pentru fratele lui

Miercuri seară, echipa Visuri la cheie a construit o casă pentru un campion la scrimă, Răzvan Stănescu, și pentru fratele lui, dar a renovat și locuința în care locuiesc mama acestora, Cristina, și bunica lor, Maria.

A opta ediție Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 12.9 puncte de rating și 32.5% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de două ori mai mult față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.4 puncte de rating și 16.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.7 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:14, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor aproape 2.2 milioane de români.

Încă un vis a devenit realitate

Scrima i-a adus României în ultimii ani foarte multe medalii valoroase, dar și o recunoaștere internațională spectaculoasă. Emisiunea Visuri la cheie a avut aseară ocazia de a ajuta un campion să-și împlinească un vis. Dragoș, Adela, Alina și Omid au ajuns în comuna Săveni din județul Ialomița pentru a-i cunoaște pe membrii familiei Stănescu.

Chiar dacă au avut foarte multe greutăți, iar viața a fost dură cu ei, cei doi băieți, Răzvan și Robert, împreună cu mama lor, Cristina , și cu bunica lor, Maria, nu au încetat să spere și au luptat întotdeauna pentru visurile lor și pentru un viitor mai bun. Scrima i-a schimbat pe cei doi băieți, iar Răzvan face parte din Lotul Național al României și are rezultate remarcabile, fiind campion mondial la cadeți și juniori.

În momentul în care echipa Visuri la cheie a ajuns la Săveni, familia Stănescu nu se aștepta la o astfel de vizită și i-a întâmpinat pe Dragoș, Adela, Alina și Omid cu  bucurie și emoție. Împreună au făcut inspecția locuinței, au discutat despre nevoile lor și despre îmbunătățirile care ar trebui aduse locuinței și s-au pregătit de vacanță. Pentru că Răzvan a trebuit să plece în cantoment la Brașov, și vacanța familiei a fost tot la munte, aproape de el, pentru a putea petrece timp împreună. Mama și cei doi băieți au plecat, iar bunica a făcut parte din echipa Visuri la cheie în timpul renovării.

Deoarece casa veche nu era foarte spațioasă, echipa emisiunii i-a adus îmbunătățiri considerabile și a consolidat-o, aceasta fiind de acum înainte locul în care vor locui mama și bunica. Un spațiu plin de căldură și feminitate, realizat de Alina și Adela. Holul este parte comună cu zona de living și cea de bucătărie, neexistând uși. În zona de living, Alina a creat o compoziție simetrică, care pune accentul pe ideea de feminitate și eleganță.

Dacă pentru restul casei au fost folosite nuanțe deschise, în bucătărie a fost adus un plus de culoare, corpurile de mobilier sunt turcoaz, iar peretele cu fereastră are o vopsea specială, texturată verde-olive. O bucătărie mică, foarte veselă, unde toți patru se pot strânge cu bucurie la masă. Pentru amenajarea dormitorului, Adela a optat pentru armonie și a făcut acest lucru printr-un ambient foarte intim, pentru a-i oferi Cristinei un loc unde să viseze și să se refugieze. Tavanul a fost legat de perete astfel încât elementele decorative să-i ofere mamei clipe de studiu și de observare.

Pentru Răzvan și Robert, Omid a proiectat o nouă locuință, perfectă pentru cei doi. O căsuță nordică, fără pod, cu tavan extrem de înalt, accentuat cu lamele din lemn, în ideea de a accentua unghiul ascuțit, în care există două camere și o baie. Totul pentru a le oferi independență băieților.

Cele două dormitoare sunt identice, ambele având și acces de afară. Fiecare element din interior este intergrat între doi pereți, iar acest lucru face spațiile să pară mai mari, lucrurile sunt foarte bine încadrate, stilul fiind unul minimalist.

După timpul petrecut în vacanță, familia Stănescu a revenit la Săveni, surpriza a fost uriașă, iar cei patru au rămas mult timp fără cuvinte. De acum înainte, mama, bunica și cei doi băieți vor locui în două case pline de lumină, care le vor aduce bucurie și speranță pentru un viitor mai bun.

Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va ajunge în localitatea Urseiu, județul Dâmbovița, și va cunoaște o familie cu o poveste cutremurătoare.

Casa lui Răzvan Stănescu

Before… 

AFTER…

Casa mamei Cristinei și bunicii Maria

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.