Wizz Air anunţă alte şase sesiuni de recrutare în România, parte a campaniei #IamWIZZcrew Wizz Air anunţă alte şase sesiuni de recrutare în România, parte a campaniei #IamWIZZcrew
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, anunţă alte... Wizz Air anunţă alte şase sesiuni de recrutare în România, parte a campaniei #IamWIZZcrew

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, anunţă alte şase sesiuni de recrutare în luna noiembrie, în România, ca parte a celei mai mari campanii de angajări din istoria companiei intitulată  #IamWIZZcrew.

Astfel, în toată luna noiembrie, în cinci oraşe din România, Iaşi, Cluj-Napoca, Craiova, Bucureşti şi  Timişoara vor avea loc sesiuni de recrutare de tip “Open Day” pentru însoţitori de zbor, ceea ce înseamnă că orice persoană care îndeplinește condițiile menționate de Wizz Air se poate prezenta la interviurile organizate de companie. Mai multe detalii despre recrutări se pot găsi accesând pagina de cariere a Wizz Air.

Cei care vor trece cu succes de procesul de selecție se vor alătura echipajului de bord WIZZ, vor primi instruire completă gratuită, uniforme fără costuri şi oportunitatea de a lucra în oraşul lor natal pentru una dintre cele mai de succes companii aeriene din Europa şi, desigur, pot profita de avantajele primite de angajaţi de a călători alături de familie şi prieteni, în întreaga reţea WIZZ din Europa şi nu numai, la preţuri reduse şi cu bilete bonus.

WIZZ este apreciată de către angajaţii săi ca fiind o companie de încredere, ce păstrează întotdeauna cele mai înalte standarde în domeniul siguranţei şi securităţii în aviaţie, dar în acelaşi timp introduce în permanență servicii și produse inovative. Wizz Air păstrează un înalt grad de motivaţie pentru toţi angajaţii săi și creează oportunităţi atractive de carieră.

În România, echipa în continuă creștere a Wizz Air numără în prezent peste 750 de membri de echipaj, iar în 2018, echipa locală se va extinde la peste 830 de membri care vor opera de la șapte baze din România, iar flota va număra 24 de aeronave moderne, de tip Airbus A320 și A321.

Prin campania #IamWIZZcrew, WIZZ facilitează accesul oricărei persoane interesate să dezvolte o carieră în cadrul companiei şi să descopere şi mai multe informaţii despre WIZZ.  În același timp, aceia care îşi doresc să se alăture echipei fie ca piloți, fie ca însoţitori de zbor vor primisfaturi şi sugestii de la angajaţi .

Cei interesați pot găsi deja mii de poze, postări și tag-uri create de membrii echipei WIZZ şi postate pe diferite rețele de socializare având hashtag #IamWIZZcrew, în care îşi demonstrează fidelitatea față de companie și pasiunea pentru aviație. Cel mai nou clip realizat de către ambasadorii WIZZ îl puteți viziona aici.

Mai multe detalii despre viitoarele sesiuni de recrutare și poziții deschise la WIZZ pot fi găsite la adresa:wizzair.com/en-gb/information-and-services/career/work-wth-us#/.

 

URMĂTOARELE SESIUNI DE RECRUTARE PENTRU ÎNSOŢITORI DE BORD WIZZ AIR ÎN LUNA NOIEMBRIE 

 

Data Oraşul Locul
3 noiembrie 2017 Craiova Ramada Plaza Craiova,  Calea București Nr. 1, Craiova, România
7 noiembrie 2017 Iaşi Hotel Internațional Iași, Str. Palat Nr. 5A, Iași, România
9 noiembrie 2017 Cluj-Napoca Grand Hotel Italia, Str. Vasile Conta Nr. 2, Cluj Napoca, România
9 şi 28 noiembrie 2017 Bucureşti Angelo Vienna House Calea Bucureștilor Nr. 283, Otopeni,  România
27 noiembrie 2017 Timişoara

Hotel Timișoara, Strada Mărășești Nr. 1-3, Timișoara, România

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.