Street Food Festival, pentru prima oara in Bucuresti, in weekendul 3-5 noiembrie Street Food Festival, pentru prima oara in Bucuresti, in weekendul 3-5 noiembrie
Kaufland România este gazda evenimentului Street FOOD pe Barbu Văcărescu, care ajunge anul acesta pentru prima oară în București, pe Bulevardul Barbu Văcărescu, în... Street Food Festival, pentru prima oara in Bucuresti, in weekendul 3-5 noiembrie

Kaufland România este gazda evenimentului Street FOOD pe Barbu Văcărescu, care ajunge anul acesta pentru prima oară în București, pe Bulevardul Barbu Văcărescu, în weekendul 3-5 noiembrie, între orele 12:00 și 23:00. Evenimentul va avea loc în parcarea magazinului Kaufland iar accesul este gratuit.

Street FOOD Festival, primul eveniment din România care înglobează elemente autentice ale street food-ului internațional, așteaptă pasionații de delicii culinare să se bucure de truck-urile colorate și de preparatele a 27 de vendori din toate colțurile țării: Stradale, Kaufland Bus, Arrosticini, Elemoszia, Nori Yakitori, Cimbru și mulți alții*.

Vizitatorii vor avea ocazia să savureze preparatele speciale ale unor chefi celebri, precum Chef Foa, Cătălin Jernoiu și Nicu Crăciun. Chef Foa va participa la eveniment cu deja faimosul său Foa’s Pastrami – piept de vită scos din “brine” după 7 zile; Chef Nicu Crăciun de la Cimbru gătește sandwich-uri numai cu pâine cu maia proaspătă, vită de cea mai înaltă calitate și sosuri artizanale în combinații neașteptate.

Robert Petrescu, câștigătorul ediției Masterchef din 2017, va fi prezent cu food truck-ul său specializat în mâncare de stradă niponă, iar Camionetta va găti pizza napoletana vero la un cuptor pe lemne de două tone care ajunge la temperaturi de 500 de grade. Chef Cătălin Jernoiu, care gătește de la vârsta de 16 ani și artizanul din spatele Zahana 33 Grill, va participa de asemenea la eveniment cu binecunoscutele sale preparate la grătar.

În fiecare seară, atmosfera festivalieră va fi completată de concerte, după cum urmează:

Vineri, 3 noiembrie

19:30: Soul Serenade

21:00: Mihail

Sâmbătă, 4 noiembrie

18:15: NEXT EX

19:30: Soundopamine

21:00: FiRMA

Duminică, 5 noiembrie

19:30: Are You Anywhere

21:00: Otherside

*Lista completă a vendorilor din cadrul Street Food Festival Barbu Văcărescu: Stradale, Kaufland Bus, Home Garden Food Truck by Food Squad, Mr. Cannoli, Cimbru, Elemozsia, Camionetta, La Nu Știu Cine, Arrosticini, Meat Busters, La Finca Alioli, Nori Yakitori, Das Grillmobil, Crush Wine Bar, Prosecco Van, Drunken Squid, Smokin Pig, Cot Cot, Delicii Pe Roți, Naked Potato​, Ză German, Big John, Burger Van, Fritto Van, Jernoiu BBQ, Steakaway, Cat Wok.

Primul Street Food Festival din România a avut loc între 6-9 iulie 2016 în Cluj-Napoca. În același an, Street Food Festival a ajuns la Iași și Oradea. Anul 2017 a adus o evoluție semnificativă în ceea ce înseamnă street food-ul ca experiență, festivalul traversând următoarele orașe: Oradea, Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, Alba, Bacău, Timișoara.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.