Aveți și pe roșu? Răspunsul Xperia XZ Premium este … Da – ‘Rosso’ Aveți și pe roșu? Răspunsul Xperia XZ Premium este … Da – ‘Rosso’
Dacă vrei o pată de culoare care să-ți lumineze viața, ai noroc! Premiatul nostru model Xperia XZ Premium va fi disponibil într-o variantă de... Aveți și pe roșu? Răspunsul Xperia XZ Premium este … Da – ‘Rosso’

Dacă vrei o pată de culoare care să-ți lumineze viața, ai noroc! Premiatul nostru model Xperia XZ Premium va fi disponibil într-o variantă de un roșu opulent, cu o denumire șic, „Rosso”. Tot ce trebuie să faci e să ai răbdare până în luna noiembrie, când vei pune mâna pe el.

Xperia XZ Premium, modelul care a fost cap de afiș încă din momentul lansării sale, cu câteva luni în urmă, a încântat publicul din întreaga lume, grație caracteristicilor sale, inclusiv primul afișaj HDR 4K pe un telefon mobil și camera foto inovatoare Motion Eye™, prevăzută cu funcția de înregistrare video Super Slow Motion.

Acum te poți bucura de toate acestea, într-un Xperia XZ Premium de un Rosso fabulos.

Roșul somptuos și plin de energie se asortează perfect cu tehnologia sofisticată pe care o îmbracă. Ieși din anonimat, cu un smartphone care va fi în centrul atenției, ca model de inovație și aspect.

XZ Premium Rosso apare pe piață în luna noiembrie, prin intermediul operatorului local și distribuitorilor aleși.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.