Vascar, premiul Produsul Anului 2017 la categoria Specialități din carne Vascar, premiul Produsul Anului 2017 la categoria Specialități din carne
Mușchiul File Crud Uscat Feliat din gama Moldova în Bucate, de la Vascar, a câștigat premiul Produsul Anului 2017 la categoria Specialități din carne.... Vascar, premiul Produsul Anului 2017 la categoria Specialități din carne

Mușchiul File Crud Uscat Feliat din gama Moldova în Bucate, de la Vascar, a câștigat premiul Produsul Anului 2017 la categoria Specialități din carne.

În cadrul competiției Produsul anului au fost premiate produse din 18 categorii. Premiile au fost acordate pe baza rezultatelor unei cercetări de piață realizate pe un eșantion reprezentativ la nivel național, format din 6000 de persoane, cu vârsta cuprinsă între 18 și 54 de ani.

Principalele criterii luate în considerare au fost inovația – la nivel de funcționalitate, design și ambalaj – dar și nivelul de satisfacție pe care îl oferă produsul și modul în care contribuie la îmbunătățirea vieții consumatorilor.

 “Premiul Produsul Anului înseamnă mult pentru noi. Ne bucurăm că gustul savuros și calitatea produselor noastre sunt apreciate de toți românii, indiferent de regiune. Mușchiul File Crud Uscat Feliat este o specialitate premium cu un gust fin. Se adresează acelui segment de consumatori ce caută produse savuroase, dar și sănătoase, prezentate într-un ambalaj modern, ușor de manevrat, care să permită un consum rapid, comod și eficient” spune Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar.

MUȘCHIUL FILE CRUD USCAT FELIAT de la Moldova în Bucate este pregătit după o rețetă tradițională românească. Punem la afumat cu lemn de esenţă tare 1,4 kg de carne şi apoi o maturăm cu grijă timp de 2-3 săptămâni la loc aerisit. Obţinem 1 kg de muşchi crud uscat şi aromat, cu gust specific românesc, aşa cum îl ştiai odată.

Bine de știut!

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evoluție organică pe o piață extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

Pentru Vascar lucrează mai mult de 300 de angajați, iar compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 20 de magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din Moldova.

O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce preparate “marcă proprie” pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image și Lidl.

În 2016, Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 68 milioane de lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.