HYMM Men’s Care de la AMWAY se extinde cu trei noi produse HYMM Men’s Care de la AMWAY se extinde cu trei noi produse
Amway extinde gama HYMM Men’s Care cu produse noi, create special pentru a se potrivi perfect rutinei de îngrijire a bărbatului modern, aflat mereu... HYMM Men’s Care de la AMWAY se extinde cu trei noi produse

Amway extinde gama HYMM Men’s Care cu produse noi, create special pentru a se potrivi perfect rutinei de îngrijire a bărbatului modern, aflat mereu în mișcare, dar foarte atent cu propria imagine.

Noile produse răspund tocmai acestor nevoi practice de îngrijire zilnică, fiind ușor de utilizat și foarte eficiente. Având la bază o formulă unică, testată dermatologic, îmbogățită cu ingrediente naturale care protejează pielea de iritațiile lamei de ras, noile produse conferă pielii un parfum lejer și unic, ce persistă întreaga zi.

Noile produse care îmbogățesc gama HYMM pentru bărbați sunt:

  • Gelul-cremă HYMM pentru curățarea feței cu spumă revigorantă
  • Apa de toaletă HYMM cu note oceanice
  • Borseta pentru cosmetice HYMM pentru bărbați

Gelul-cremă HYMM pentru curățarea feței cu spumă revigorantă

Acest gel-cremă curăță și are efecte de îngrijire chiar și asupra bărbii de 3 zile. Formula lejeră cu pH neutru este creată pentru a înlătura sebumul, uleiurile și transpirația, lasând pielea curată, hidratată și cu un miros plăcut.

Formula include extract de Ginseng, care este recunoscut pentru proprietățile de stimulare a pielii și de tonifiere. În plus, ingredientele precum Aloe Vera, vitamina E și mușețelul ajută la hidratarea și calmarea pielii dupa bărbierit.

Apa de toaletă HYMM cu note oceanice

Acest nou produs se remarcă prin notele sale contemporane, masculine, inspirate de miresmele oceanice. Cu o aromă revigorantă, grație uleiurilor aromatice foarte concentrate și cu note distincte marine, noul parfum din gama HYMM împrospătează mintea și simțurile pe tot parcursul zilei.

Aroma sa include o componentă exclusivă, Lorenox, care adaugă profunzime parfumului și lasă o urmă caldă, lemnoasă și masculină.

Apa de toaletă HYMM a fost creată exclusiv pentru AMWAY de către prestigioasa casă de parfumuri Mane, localizată în sudul Franței, în apropiere de Grasse, locul de naștere al parfumeriei.

Borseta pentru cosmetice HYMM pentru bărbați

O borsetă pentru cosmetice, structurată corect, este esențială atunci când îți dorești să fii bine organizat. Fie că vorbim despre organizarea instrumentelor de bărbierit sau de organizarea produselor de îngrijire personală, borseta poate fi un ajutor fantastic, mai ales atunci când călătorești.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.