Douglas deschide un nou flagship în România Douglas deschide un nou flagship în România
Douglas deschide, incepand din 12 octombrie, ora 11:00, un al doilea flagship Douglas in Romania, in Bucuresti Mall, la parter. Odata cu inaugurarea, cei... Douglas deschide un nou flagship în România

Douglas deschide, incepand din 12 octombrie, ora 11:00, un al doilea flagship Douglas in Romania, in Bucuresti Mall, la parter.

Odata cu inaugurarea, cei de la Douglas au pregatit o serie de oferte exclusive: cadouri pentru primele 800 de persoane sosite in magazin, cadouri speciale pentru primii 300 de clienti care fac achizitii in valoare de minim 250 lei, dar si o tombola pentru toti clientii care fac achizitii in valoare de cel putin 200 lei din Douglas Bucuresti Mall in luna octombrie.

Ce poti castiga? Simplu: un voucher de cumparaturi Douglas in valoare de 1000 euro sau alte 10 premii, oferte speciale pentru clientii posesori de card de fidelitate Douglas Beauty Card si multe alte surprize.

In cel mai mare magazin Douglas din Romania sunt expuse peste 10.000 de produse, atat parfumuri cat si produse de machiaj si ingrijire. Odata cu deschiderea acestui magazin cei de la Douglas aduc si branduri noi: brandul de machiaj By Terry, parfumeria Amouage, colectiile de parfumerie de nisa de la Carven si EISENBERG, care se lanseaza international in luna octombrie, dar si altele.

Vor avea loc in aici si brandurile de lux cu care au obisnuit deja clientii si care se regasesc in toate magazinele Douglas precum si brandurile selective exclusive EISENBERG, Sospiro, Teaology, Sensai,  Coach, Missoni si, bineinteles, cele peste 1000 de produse Douglas Collection.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.