Primus Pub, un local magnet pentru turiști Primus Pub, un local magnet pentru turiști
Nu departe de Centrul Vechi al Bucureștiului, undeva în apropiere de Calea Victoriei și Piața Amzei sau, mai bine zis, vizavi de hotelul Radisson... Primus Pub, un local magnet pentru turiști

Nu departe de Centrul Vechi al Bucureștiului, undeva în apropiere de Calea Victoriei și Piața Amzei sau, mai bine zis, vizavi de hotelul Radisson se află Primus Pub. La o primă vedere, recunosc că nu i-am dat prea multă atenție acestui local, însă după ce i-am trecut pragul mi-am schimbat părerea.

Primus Pub este un loc în care am observat că turiștii veniți în București (și nu numai ei) pot degusta câteva produse din bucătăria românească, însă meniul este destul de stufos și cuprinde și alte bunătăți internaționale.

Berea este la ea acasă pe strada George Enescu 3, burgerii nu lipsesc de pe mese, iar atmosfera este … de pub! Noi am ales să testăm Quesadilla (Piept de pui la gratar, rosie, mozarela, ceapa verde, bacon, lipie, sos salsa) + cartofi wedges, un Wok de pui (Piept de pui, dovlecei, ardei gras, vinete, fasole verde, morcov, porumb, mazare, sos sweet chillli, sos soia, rucola, orez, parmezan) + orez cu parmezan, dar și Antricot de vită maturat.

Ne-am dat seama prea târziu că am comandat prea multă mâncare, dar, într-un final, am răzbit-o. Ba mai mult. Din meniul de deserturi am ales câte o porție din: Death by Chocolate (Souffle de ciocolata cald, inghetata de vanilie) și Strudel Vienez (Strudel cu mere, stafide si sos de vanilie).

Ambele au fost divine. Nu mă așteptam ca într-un pub să gust un souffle așa de bun și un ștrudel vienez excelent.

În timpul în cae am stat aici am observat că localul s-a umplut, încet-încet, de turiști. Unii au ales să deguste burgeri cu bere, iar alții au ales să bea doar o cafea.

Din meniu, am mai remarcat Vita cu ciuperci și broccoli (Fasii muschi de vita, ciuperci, broccoli sote, smantana lichida, vin alb, sos), dar și Pastrama de berbecuț la tigaie cu mămăliguță. Cât despre bere, la Primus Pub găsești Kylkenny, Guinness, Holsten Wheat, Budweiser, dar și berea casei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.